skip to Main Content

10 jaar Maxellence training

EEN TRAAN VAN GELUK, DANKBAARHEID EN ONTROERING

29 maart 2011

We waren op weg naar Twente. We waren zenuwachtig, want we hadden op verzoek van Politie Twente voor 12 medewerkers een krachtige training geschreven. Doel van deze training was dat deze 12 mensen sterker, bewuster, met meer regie, met hoge maat aan zelfvertrouwen en zelfwaardering de training uit zouden komen. Dat deze mensen een daadwerkelijk effect zouden ervaren in hun (werkend) leven en dus dat kwaliteit van leven hoger zou worden.

De naam die we hadden gegeven aan de training was de Maxellence, een High Impact Training op het gebied van persoonlijk leiderschap. Het woord “Max” omdat we de deelnemers zouden trainen op hun eigen potentieel – je eigen maximaal, zodanig dat die bruikbaar werd voor hun zelf. En het woord “Excellence” omdat ze zich zouden kunnen ontwikkelen (excelleren) met hun eigen talent en potentieel.

De deelnemers kwamen binnen en droegen van alles bij zich: verwachtingsvol, open, weerstand, beetje sceptisch, tegenzin, enthousiast en nieuwsgierigheid. Ze gingen zitten, het werd stil, we stelden ons kort voor en kort daarna klonk er muziek uit onze speakers…. “Waar wil je op wachten? Tot je wat zeker weet?” Een van de deelnemers zei na deze dagen: Ik had na een half uur training het gevoel dat er ‘iets’ wezenlijks stond te gebeuren. Deze 12 deelnemers vertelden hun enthousiasme door.

Wij wisten toen, we hebben een prachtige training geschreven met veel impact. Dit moet een open-inschrijftraining worden! De rest is geschiedenis.

18 januari 2018

De krachtigste storm in jaren. Goed gepland?. Ons bedrijf Maxwise bestond 10 jaar! Dat wilden we groots vieren. Café Sientje in het Ginneken Breda was de feestlocatie. Onze gasten waren letterlijk gestrand onderweg. Treinen en bussen reden niet meer. Het land lag plat. Alle oud-Maxellencers waren uitgenodigd. Gelukkig trotseerden velen wind en weer. Toen de deuren opengingen stond (opgetogen en te vroeg ) daar als eerste Ed. Ed was 1 van die 12 deelnemers toen uit april 2011.

Hij gaf ons een brief: “Toen ik bij jullie de Maxellence training volgde, voelde ik het gebeuren. Ik zat toen op een dieptepunt in mijn leven. Na 3 dagen kon ik het woord ‘dieptepunt’ definitief uit mijn vocabulaire schrappen. Voor mij was het pure magie. Jullie heb mij écht veranderd door me te laten zien dat ik mijn eigen succes kan creëren. Dat ben ik vanaf dat moment ook gaan doen en daarna ging alles alleen maar bergopwaarts. Door zelf de regie te pakken en mezelf te sturen heb ik fantastische resultaten bereikt. Geluk, liefde en succes kwamen naar me toe. Ik ben jullie daar altijd dankbaar voor. Jullie diepe voetafdrukken koester ik diep in mijn hart. Ik voel ze iedere dag, bij alles wat ik doe.”

15 april 2021

Afgelopen donderdag. Het is dag 3 van de Maxellence. Ik huil. Trainers huilen niet? Ik wel. Ik zie iets gebeuren, iets wat me zodanig raakt, het ontroert. Iemand pakt iets terug van zichzelf – iets kostbaars, iets waardevols, iets wat ons mens zijn zo mooi maakt – iets waar hij lang geleden afscheid van heeft genomen. Mijn gedachten gaan naar vele, andere deelnemers, van kortgeleden, naar lang geleden. Ik zie in flitsen mensen staan in de training, ik denk aan hun verhaal en aan wat de training hun heeft gebracht. Ik krijg het warm, mijn tranen glijden langs mijn wangen. Het besef dat er weer een verschil is gemaakt, niet alleen bij deze deelnemer, maar weer bij 8 deelnemers. Ze hebben hun pad verlegd.

april 2011 – april 2021

De terugkomdag van de 1e Maxellence training was een feit. Op 14 april 2011 vierden wij de ontwikkelingen en veranderingen van de eerste 12 mensen. Nu is dat al 10 jaar Maxellence geleden.

Vandaag april 2021 vieren we de ontwikkelingen en veranderingen van de 8 mensen die nu deze prachtige training hebben gevolgd!

Het is 10 jaar na de 1e Maxellence. Wat voel ik me krachtig, puur, dankbaar en geraakt. Ik krijg regelmatig terug wat deze training voor hen heeft betekent, wat ze dagelijks gebruiken, dat ze echt verschil merken in hun leven. We zijn ook heel dankbaar voor alle kaartjes, briefjes, mailtjes die we hebben ontvangen met mooie dankbare woorden en complimenten omdat het zo’n positieve impact heeft gehad op hun leven. Dank voor deze woorden en gebaren! Het geeft ons een besef van waarom we dit doen, waarom wij door willen gaan.

10 jaar Maxellence, 2021 zal in teken staan hiervan!

In april 2011 gaven we onze 1e training en in 2021 wordt de 100e training gegeven! Bijna 800 mensen zullen dan eind 2021 met trots kunnen zeggen: “Ik heb het gedaan, ik ben zo slim geweest om te investeren in mezelf, om meer invloed te hebben op mezelf, mijn leven!”

PS 2021 will be better! En zodra dit zo is en het kan, vieren wij echt FEEST, zonder alcoholvrije champagne?, zonder TL-lampen, zonder mondkapje en zonder 1,5 meter! Want het feit dat deze training 10 jaar bestaat is dat dit een GEWELDIG feit is waar we HEEL TROTS op zijn! En jij – Maxellencer – JIJ bent uitgenodigd! Wil je erbij zijn? – laat het ons dan nu al even weten (max@maxwise.nl), dan kom je op onze mailinglijst!

PS 2 Dit 10-jarig Maxellence jubileum gaan we vieren! Daar beginnen we vandaag mee! Vandaag trakteren we op taart met de deelnemers van deze Maxellence training! ?

PS 3 En er komen ook een paar geweldige traktaties aan! De eerste zijn 2 gratis plekken in Move the Mountain! Houdt onze socials in de gaten! Want dit jaar staat in teken van 10 jaar Maxellence!

PS 4 Op naar de 20 jaar, op naar training nummer 200!

Back To Top