skip to Main Content

CORONA UPDATE

Iedereen die de ruimte krijgt om zich persoonlijk te ontwikkelen kan zich bij ons inschrijven want onze trainingen gaan gewoon door!

Volgens Rijksoverheid mogen en kunnen groepen tot max 30 doorgang krijgen, mits de richtlijnen van het RIVM worden gehandhaafd. bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/regels-voor-binnen-en-buiten

Is dit veilig? Ja, want jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen die daarbij horen.

Hoe wij als Maxwise trainingen de maatregelen in acht nemen:

Voor aanvang training: Gezondheidscheck; een dag voor aanvang van de training nemen wij telefonisch contact op met desbetreffende deelnemer om te vragen of hij/zij klachtenvrij is. Ook tijdens de registratie krijgen ze nogmaals volgens protocol gezondheidsvragen om te ondertekenen.

Binnenkomst: Er worden geen handen geschud. Bij binnenkomst verzoeken we je je handen te desinfecteren met desinfectiegel. Mondkapjes, gelaatschermen en papieren zakdoekjes zijn beschikbaar in het pand.

Afstand houden: Wij houden rekening met de 1,5 meter norm, stoelen in de trainingszaal zullen deze afstand hebben en processen zullen ook uitgevoerd worden met deze afstandsnorm. Trainers staan ook met tenminste 1,5 meter afstand voor de zaal.

Ruimtes: Trainingszaal: Wij hanteren een groepsgrootte van een maximum van 10 deelnemers zodat we de 1,5m afstand goed in acht kunnen nemen. Ook houden wij in de trainingszaal de luchtkwaliteit bij met een CO2 meter en worden de ruimtes regelmatig gelucht. In de kantine/keuken zijn er ook op afstand zitplekken gecreëerd. Tijdens de lunchpauze krijg je een lunchpakket en kan je eventueel naar buiten.

Hygiëne:  Naast desinfectiegel kan je ook in de toiletten en kantine, je handen wassen met (antibacteriële) zeep en deze drogen met papieren handdoeken. Toiletten worden na iedere pauze schoongemaakt en bijgehouden. Deurklinken en trapleuningen worden na iedere pauze schoongemaakt.

En nogmaals de basisregels:

  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Volg de instructies.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op

Back To Top