skip to Main Content

Desk-DISC-tool

Voor degene die nog actiever bezig willen zijn na een Soundwise TEAM desk-DISC-tool(DISC communicatietraining) hebben we een nieuwe ’tool’! Namelijk de ‘desk-DISC-tool’! Een praktisch, tastbaar gereedschap.

Aan de voorkant van deze desk-tool is je persoonlijk DISC-profiel zichtbaar. Zodat collega’s bij bezoek aan jouw bureau herinnert wordt aan jouw communicatiestijl. En ze zonodig rekening kunnen houden met jouw sterkste communicatiestijlen.

Aan de achterkant van de desk-tool zijn alle ‘bronnen van succes’ zichtbaar. Dit keer ter herinnering van jezelf. In al onze trainingen en coachsessies werken we met dit instrument. Het is heel gemakkelijk om de meeste dingen die je doet of zegt als ‘gewoon’, ‘normaal’ en ‘vanzelfsprekend’ te ervaren. Onze waardering over onszelf is ook vaak vrij neutraal, terwijl fouten relatief veel aandacht krijgen. Heel belangrijk dus om in zicht te houden hoe je jezelf kan waarderen. Dit om energie en zelfwaardering hoog te houden.

Deze ‘desk-DISC-tool’ kost slecht €15,- excl BTW.

Elk team die bij ons een Soundwise met profiel heeft gedaan of wil komen doen kan deze extra tool bij ons bestellen. Interesse? Mail dan naar max@maxwise.nl!

Back To Top