Elk nadeel heeft zijn voordeel (t/m 9 feb.)

Online Coaching

Elk nadeel heeft zijn voordeel: Gratis coachgesprek tijdens de 3 weken extra lockdown

 

Cruijff maakt voor mij de dingen af en toe heerlijk simpel en dat inspireert me regelmatig. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Er vallen bij ons een paar live trainingen van de planning. Dat is heel jammer. Gelukkig heeft bijna iedereen weer een nieuwe datum gevonden. En hoe hartverwarmend hoe mensen op ons reageren. Dank iedereen voor deze steun.

Je kan zeggen, het is een nadeel, maar één van mijn drijfveren die mij tot dit vak heeft laten kiezen kan ik de komende tijd wel kwijt: mijn passie is namelijk het verschil maken voor anderen. De dankbaarheid die ik ervaar van onze klanten, kan ik in deze tijd dus ook teruggeven. 

Dit betekent dat iedereen die werkzaam is bij onze klanten kan gebruik maken van een gratis online coachsessie van 30 tot 40 minuten.

Misschien merk jij het ook wel, dat je best wel een tip of gereedschap kan gebruiken om de komende weken door te komen. Check dan deze lijst en kijk of jouw werkgever op onze lijst staat, dan kan je gebruik maken van een gratis coachsessie tijdens de verlenging van de lockdown  (van 19 januari tot en met 9 februari)

Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk.

Aanmelden kan via: https://www.maxwise.nl/contact/

Meld bij je vraag: Ik wil graag gebruik van een gratis online coachsessie. En beantwoord de volgende vraag: Wat is de reden van aanmelding, waar loop je tegen aan?

Ik zie je graag online!

Tot dan!

Joyce van der Velden, coach & trainer