Esther Slockers-Kerkman – Trainer – Coach

Esther: ondersteunend en confronterend

Esther is integer, luistert actief en leeft mee met haar gesprekspartner. Ze durft te confronteren en steunt de ander tegelijkertijd. Als coach/trainer is ze hierdoor een betrouwbare sparringpartner die zich richt op ontwikkeling en analytisch sterk is. Ze stelt mensen de juiste vragen waardoor ze tot nieuwe inzichten over zichzelf komen. Daarnaast is ze een doener en weet ze dat ook bij deelnemers nieuwe gedragspatronen vooral ontstaan door gewoon te doen.

Esther: “Het belangrijkste dat ik mensen wil meegeven is dat gelukkig zijn niet gaat om wat je doet of wat je bezit, het gaat om hoe je over jezelf denkt. Een van mijn belangrijkste drijfveren is bijdragen aan die bewustwording en mensen laten ervaren dat ze zelf regie over hun leven hebben en voelen hoe krachtig ze zijn. Het gaat dus niet alleen om weten, maar vooral doen. Hoe leert iemand fietsen? Juist, door het gewoon te gaan doen. Ik kijk wat nodig is om mensen verder te helpen, waardoor er concrete inzichten ontstaan en positieve ervaringen. Het begint bij anders denken en ik help ze dit omzetten naar anders doen. Het is mooi om te zien hoe het  innerlijke vuur weer gaat branden bij mensen en hoe zij ook het vuur aanwakkeren bij mensen om hen heen.”

Esthers ontwikkeling:
“Vanaf 2015 ben ik mezelf gaan ontwikkelen op persoonlijk vlak. Ik had een ongezonde relatie met eten en ontdekte dat ik dit zelf in stand hield door patronen die ik ontwikkeld had gedurende mijn leven. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan en in die trainingen heb ik mooie, waardevolle momenten beleefd en is mijn zelfbewustzijn  gegroeid. Ook ontdekte ik dat kwetsbaarheid mijn grote kracht is. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, in mijn gedachten over mezelf en in wie ik ben. Ik ben goed voor mezelf gaan zorgen en heb daardoor meer energie gekregen en pak nu alles aan! Zo heb ik mijn vaste baan in loondienst opgegeven en mezelf ontwikkeld tot trainer/coach. Ik vind het prachtig om samen met anderen te realiseren dat het niet gaat om ‘hebben’ of ‘doen’, maar om ‘zijn’. Ik lever graag een bijdrage aan dit groeiproces bij anderen.”

E-mail esther@maxwise.nl
Telefoon 06-11739616
Linkedin