Gratis informatieavond

Meer resultaat, meer plezier, meer kwaliteit, meer vertrouwen en meer regie in eigen leven? Dat zijn de belangrijkste resultaten van de Maxellence training.

Wil jij graag resultaten behalen die je tot nu toe niet voor mogelijk hield? En op weg daar naar toe ook nog maximaal genieten? Leren hoe je het nu kan toepassen, maar ook in de toekomst? Maxellence is een training over persoonlijk leiderschap die jou maximaal laat uitblinken.

Een aantal keren per jaar organiseert Maxwise een gratis informatieavond over deze training. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij je graag meer over de inhoud van onze Maxellence en wat wij verstaan onder persoonlijk leiderschap. Je maakt kennis met de trainers en onze stijl van trainen. Daarbij kun je alvast “proeven” aan wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent via een aantal interactieve werkvormen.

NB: De informatie-avonden zullen binnenkort een andere invulling krijgen, hierdoor zijn er geen informatie-avonden meer ingepland in Breda in ons trainingscentrum. Wel is het mogelijk om een gratis vrijblijvend adviesgesprek op maat aan te vragen. Heb jij een hulpvraag of wil jij je op een specifiek gebied ontwikkelen of verbeteren? Of wil je gewoon meer informatie over hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op  met 1 van de trainers/coaches  voor een afspraak of telefonisch consult of  laat je informeren over onze inspirerende informatieavond die we ook  bij jouw thuis of bij jouw bedrijf kunnen verzorgen! (vanaf 8 personen)

Voor aanvragen: mail naar max@maxwise.nl of bel 06 – 42 01 89 80 / 076 -750 58 87

Kosten: GRATIS
Adres: Paardeweide 16 F-G, Breda.