Gratis informatieavond

Meer resultaat, meer plezier, meer kwaliteit, meer vertrouwen en meer regie in eigen leven? Dat zijn de belangrijkste resultaten van de Maxellence training.

Wil jij graag resultaten behalen die je tot nu toe niet voor mogelijk hield? En op weg daar naar toe ook nog maximaal genieten? Leren hoe je het nu kan toepassen, maar ook in de toekomst? Maxellence is een training over persoonlijk leiderschap die jou maximaal laat uitblinken.

Een aantal keren per jaar organiseert Maxwise een gratis informatieavond over deze training. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij je graag meer over de inhoud van onze Maxellence en wat wij verstaan onder persoonlijk leiderschap. Je maakt kennis met de trainers en onze stijl van trainen. Daarbij kun je alvast “proeven” aan wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent via een aantal interactieve werkvormen.

Heb je interesse?  Neem dan contact met ons op voor een afspraak of laat je informeren over onze inspirerende informatieavond bij jouw thuis of bij jouw bedrijf (vanaf 8 personen)

Voor aanvragen: mail naar max@maxwise.nl of bel 06 – 42 01 89 80 / 076 -750 58 87

Tijd indien de avond in Breda op locatie is: 19.30 uur tot 22.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur.
Kosten: GRATIS
Adres: Paardeweide 16 F-G, Breda.