Jeroen van der Velden – Trainer – Coach

100% Jeroen

Jeroen is een gedreven en gepassioneerd mens. Alles wat hij doet, doet hij voor 100%. Tijdens de trainingen van Maxwise geeft hij zich dan ook helemaal. Deelnemers omschrijven hem als warm, direct, liefdevol, humorvol en gefocust. Jeroen stelt de juiste vragen en brengt het beste in mensen naar boven door ze te steunen, te confronteren, te prikkelen en uit te dagen.

“Ik wil mensen meegeven dat ze veel krachtiger zijn dan dat ze zelf denken. Ik wil ze laten zien en ervaren dat ze zelf hun geluk kunnen bepalen. Dat ze vanuit liefde, passie, plezier hun leven kunnen inrichten. Dat ze kunnen doen wat ze echt belangrijk vinden. Onze trainingen hebben effect. Het resultaat is niet een mooie map vol informatie die in de kast staat, maar een visie die ervoor zorgt dat mensen écht verschil gaan maken in hun eigen leven. Ik geniet enorm als ik zie dat mensen inzicht krijgen door onze trainingen.”

Jeroens ontwikkeling
Jeroen wist nooit precies welke kant hij opwilde. Dierenarts? Archeoloog? Door zijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid leek een studie rechten hem interessant. Hij werd meester in de rechten, maar had het in de praktijk niet naar zijn zin.

“Ik dacht dat het aan mijn werkgever lag, maar kwam erachter dat het aan mij lag. Ik volgde diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik vond het ontzettend mooi om te zien wat die trainingen te weeg brachten in mijzelf en in anderen. Hierdoor wist ik echt wat ik wilde: voor mezelf beginnen en mijn kennis en passie doorgeven aan anderen. In 2005 heb ik een een bedrijfsplan gemaakt en in 2006 ontslag genomen. Het was ontzettend spannend, maar uiteindelijk is het gelukt. Met veel passie, een sterk geloof in mijn kunnen en een flinke dosis doorzettingsvermogen heb ik de eerste jaren overleefd. Vanaf 2008 zijn Joyce en ik met Maxwise gestart en sindsdien zijn we nog elk jaar gegroeid.”

E-mail jeroen@maxwise.nl
Telefoon 06 – 55 11 69 93
Linkedin