KRTP accreditatie Soundwise

Krpt Soundwise

Eerder hadden we al aangegeven dat alle leden van Organisatie Nederlandse Tandprothetici 32 punten kunnen behalen bij voltooiing van de Maxellence training en nu is ook onze Soundwise DISC communicatietraining geaccrediteerd door het KRTP voor het jaar 2021!

Deelname aan deze training levert niet 9, maar dit jaar zelfs 12 KRTP punten op! En neem je deel aan de vervolgtraining Soundwise II, dan levert dat nog eens 9 punten extra op!

Het behalen van voldoende nascholingspunten is een belangrijke kwaliteitseis voor alle tandprothetici. Zowel Organisatie Nederlandse Tandprothetici en Maxwise vinden het belangrijk dat jij jouw kennis op peil houdt en jezelf blijft ontwikkelen om meer training en inzicht in communicatievormen te krijgen.

De KRTP ondersteunt hierin door het accrediteren van nascholingen en zo krijgen tandprothetici de gelegenheid hun benodigde puntenaantal van in totaal 220 KRTP punten te behalen tot en met 30 juni 2022.

Wat deze trainingen echt opleveren is uiteraard veel meer dan alleen punten. Wil je weten hoe je iemand het beste kunt benaderen voor betere resultaten, verbeterde samenwerking of meer cliënten? Volg dan onze Soundwise DISC, dé krachtige en heldere communicatietraining!

Trainingsdata:

Soundwise I DISC communicatietraining:

  • 22 juni 2021
  • 30 september 2021
  • 30 november 2021

Soundwise II DISC communicatietraining:

  • 10 december 2021

En wist je dat je ook nog eens bij het volgen van beide trainingen je een aantrekkelijke korting krijgt? Bij inschrijving van beide trainingen geldt de Soundwise pakketprijs van € 695- i.p.v. € 850,- Wens je beide trainingen te volgen, vermeldt dit dan op het inschrijfformulier!