Make things happen

Bulletin Board 3127287 960 720

Niet twijfelen, maar doen! Want als je je inschrijft vòòr 1 oktober 2019 voor 1 van onderstaande trainingen in 2020 kan dit nog voor de 2019 prijs!

Naast de trainingsdata 2020 zijn vanaf vandaag ook de nieuwe tarieven 2020 online te vinden. Deze vindt je bij desbetreffende training op onze website en zullen per 1 januari 2020 van kracht zijn.

Voor de volgende trainingen is er een verhoging doorgevoerd:
• Maxellence* – 4 daagse high impact training persoonlijk leiderschap
• Soundwise I – krachtige DISC communicatietraining
• Master – training persoonlijk meesterschap (na Maxellence)
• Just Be – upgrade (1 dagdeel) na Maxellence
• Back on track – traject voor mensen met stress, spannings- of burn-out klachten
• 30 dagen challenge – in 30 dagen leren schakelen tussen NZO en PZO

Het coachingstarief, DISC profiel en Soundwise II blijven ongewijzigd en de GFS Go For Succes (traject i.c.m. assisteren in de Maxellence training) blijft gratis!

*Voor de Maxellence training geldt er een hogere tariefwijziging omdat we de 1e 2 overnachtingen op dag 1 en 2 als verplicht vast onderdeel van de training hebben gesteld, deze zijn dus ook in de 2020 prijs opgenomen. Wij zijn van mening dat deze overnachtingen een integraal gedeelte van de training moet zijn en dit ten goede komt zodat er buiten trainingsuren men toch volledig gefocust blijft op de processen in-en -op de training.

Heb jij al zicht over wat jij in 2020 wil gaan doen en op welk gebied je wilt ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies- of intake gesprek.
Of nog beter; schrijf je je nu al in vòòr 1 oktober 2019 voor één van onze trainingen in 2020!

Een kijkje nemen wat Maxwise trainingen aan kan bieden? check:  open trainingen