Training Maxellence voor de HR-professional

Slechts één keer per jaar organiseren we deze succesvolle High Impact Training (HIT), specifiek voor de doelgroep HR-professionals. Deze training biedt je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als mens en als professional in een setting met HR vakgenoten.

Waarom Maxellence?
Je werkt hard, maar het levert niet op wat je had verwacht. Je bent gelukkig, maar weet dat je nog meer uit het leven kunt halen. Je geniet van het leven, maar soms houdt het verleden je tegen. Met Maxellence haal je het maximale uit je leven.

Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijke als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten. Je leert hoe jij je eigen talenten en potentieel volop kunt benutten. Dit kan voor jou een grote stap voorwaarts in je carrière betekenen. Deze training biedt je tevens de kans om te kunnen sparren met vakgenoten en een netwerk op te bouwen.

Het is daarbij een prachtige kans om tegen een bijzonder laag tarief kennis te maken met Maxwise en onze werkwijze zodat je zelf kan bepalen of het ook in jouw organisatie een verschil kan maken.

Maxellence werkt met ervaringsleer. Door het afwisselend gebruik van theorie, oefeningen en processen, krijg je glashelder inzicht in je eigen functioneren. Die ervaring is persoonlijk en kan dus voor iedereen anders zijn. Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer-) doelen. Omdat we in kleine groepen werken, is er veel ruimte voor individuele begeleiding, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep. Er wordt zowel aandacht besteed aan houdingsaspecten als aan praktische gereedschappen, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Onderwerpen
Dag 1: Leiderschap, oordelen en feedback
Dag 2: Partnerschap, integriteit en communicatie
Dag 3: Visie, motivatie, doelen stellen en gedrevenheid
Dag 4: Samenvatting, uitleg en theorie

Duur training
4 dagen; 3 dagen aaneensluitend + 1 terugkomdag

Doelgroep
HR-professionals met minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied, zoals managers P&O, HR-business partners & opleidingscoördinatoren.

Resultaat
Na de training zal je jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter kunnen gebruiken. Je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei. Je bent in staat om grensverleggend te opereren en je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak zal de kwaliteit toenemen.

  • Meer zelfvertrouwen, passie en plezier in je rol binnen de organisatie
  • Betere samenwerking, sterkere relaties
  • Dichter bij jezelf blijven
  • Ervaren van minder werkdruk
  • Sneller inzicht en oplossingsgericht handelen bij probleemsituaties
  • Hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • Meer productiviteit in minder tijd
  • Uitbreiding van je professionele netwerk

Kosten
€ 1.250,- (excl. BTW).
Koffie, thee, fris, lunch, snacks op alle dagen zijn inbegrepen, zowel het diner op dag 1 en 2. Op de andere dagen wordt geen diner genuttigd.

Eerst meer weten? Bel voor een gratis consult!

Ervaringen met Maxellence

De Maxellence training overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu beter de controle behouden over bepaalde conflictsituaties en makkelijker omgaan met verschillende communicatiestijlen. Daarnaast ben ik beter in staat om conflicten te mijden.
Sacha Namjesky
Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook.
Marc de Crom
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben.
Natasja Geise-Pompen
Ik ben altijd blij geweest dat mijn werk een bijdrage levert aan meer natuur voor mensen. Maar jullie kunnen met recht zeggen dat jullie de wereld een stukje mooier en beter maken.
Marloes Mennen
De training heeft mij een nieuw perspectief geboden, mijn persoonlijke ontwikkeling een impuls gegeven en levert nog dagelijks inspiratie en voldoening op.
Frank Leijnse
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt.
Fleur Monteiro
Het is geen cursus die net zo snel verdwijnt als dat hij kwam, maar het biedt een resultaat dat blijft hangen en dat je echt verder brengt.
Sander Bijl
Verdriet hoeft mij niet te belemmeren, maar ik hoef het ook niet te negeren. Dat geeft Rust.
José Leclercq