Met trots stellen we officieel aan jullie voor

DSC 0504 Zonder Rimpel
Esther Slockers – Kerkman

Sommigen hebben al eerder kennis met haar gemaakt, maar voor degenen die haar nog niet kennen: Sinds september 2018 is Esther als coach en trainer aan de slag bij Maxwise Trainingen.

We zijn verheugd dat we verrijkt zijn met een veelzijdige coach. Persoonlijk leiderschap & communicatie zijn onderwerpen die haar eigen zijn.Daarnaast is ze sterk in het coachen van mensen die een gezonde levensstijl nastreven en daarmee gewicht willen verliezen!

Wie is Esther? In 1 woord: Doortastend!
Dit omschrijft haar manier van motiveren, coachen alsmede haar zorgvuldigheid en manier van vragen stellen zodat heldere inzichten en keuzes worden gemaakt en doelen worden behaald.

Esther is ook begonnen met een reeks blogs; door haar eigen ervaringen te delen, weet zij als geen ander haar passie en enthousiasme over te brengen! Haar blogs staan uiteraard op de Maxwise website! 

Hier kan je nòg meer lezen over Esther Slockers – Kerkman: https://www.maxwise.nl/esther-slockers-kerkman/

Zijn jullie ook zo enthousiast zoals wij dat zijn en wil je Esther benaderen als jouw coach? Stuur dan een interessemail naar Esther@maxwise.nl

NB: Volgend jaar introduceren we een nieuwe training op het gebied van het ontwikkelen van een duurzaam gezonde levensstijl zodat afslanken, fitheid en veerkracht blijvend is. Dus houdt onze website in de gaten!