Nieuw! Vitaliteitsdagen op 16 april en 11 juni

Zelfvertrouwen

Geef je nu op voor de gratis Vitaliteit en balans spreekuur in Breda!

Ervaar je klachten door spanning of stress? Heb je weinig energie? Vind je het lastig om met alle veranderingen in het werk om te gaan? Sta je onder hoge werkdruk of loop je vast in je privéleven?

Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek tijdens 1 van onze vitaliteitsdagen op 16 april en/of 11 juni.

Steeds meer mensen hebben dergelijke klachten. En als er geen verandering plaats vindt in omstandigheden of juist op het gebied van bepaald gedrag, dan kan de situatie verslechteren. Je wilt natuurlijk (een andere manier hebben om) uitval te voorkomen. Want: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. En dat begint ermee dat je signalen herkend worden en er hulp gezocht wordt.

Persoonlijk advies tijdens het spreekuur
Het is belangrijk om te weten waarom je niet in balans bent. Vaak is er meer nodig dan alleen het aanpassen van je werkpakket. Het gaat er om dat je inzicht krijgt in je eigen gedrag, zodat je weet wat je kan doen om weer in balans te komen, om snel weer met plezier en energie naar je te werk gaan. Of om bepaalde keuzes te maken die je omstandigheden veranderen. 

Op 16 april en/of 11 juni kan je een gesprek met een coach aangaan van Maxwise. Dit is kosteloos.

In dit gesprek krijg je:

  • Een test om te kijken in hoeverre je ‘last’ hebt van klachten rondom stress, spanning of disbalans.
  • Een analyse die je knelpunten die de spanning/stress/disbalans veroorzaken in kaart brengt;
  • Concrete leerdoelen en ontwikkelpunten om weer in balans te komen;
  • Een passend advies om deze leerdoelen en ontwikkelpunten daadwerkelijk te behalen; dan kan o.a. zijn door training of coaching.


Tijden waarop je je kan inschrijven:

09.00 – 10.00 uur
10.15 – 11.15 uur
11.30 – 12.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.45 – 15.45 uur
16.00 – 17.00 uur

Aanmelden kan via max@maxwise.nl of telefonisch via 076 750 58 87

Kan je niet op deze data of wil je niet wachten, stuur dan een mail naar max@maxwise.nl en vraag een gratis consult ‘vitaliteit’ aan.