skip to Main Content

ONE DAY CHANGE

Een boost in Persoonlijk Leiderschap

Deze dag gaat over jou! Want Persoonlijk Leiderschap gaat over het leiden van jezelf: meer regie op jezelf hebben, meer aan het stuur zitten ofwel de invloed op jezelf hebben die jij graag wilt hebben. En als het goed is wil je daar iets in verbeteren, iets in ontwikkelen. Oftewel je wilt iets veranderen. Daar is One Day Change erg geschikt voor.

Deze dag gaat je inzichten en lessen geven over wat jou vertraagt of je tegen houdt in jouw ontwikkeling of hoe je ontwikkeling kan versnellen!

ONE DAY CHANGE verandert jóu niet, maar het heeft wel invloed op hoe je denkt, wat je voelt, wat je doet en hoe je denkt over wat er mogelijk is en niet.

De vraag is wat jij wil verbeteren en/of versterken? Waar wil jij je krachtiger in voelen? Dit ga jij ervaren! want jezelf veranderen zou namelijk maar een truc of kunstje zijn.

ONE DAY CHANGE geeft de mogelijkheid je te versterken in jouw persoonlijk leiderschap, je leert jezelf en je potentie beter kennen én je gaat meer regie krijgen over jezelf.

Het leert je

  • meer in actie te komen;
  • meer in verbinding te komen met jezelf, je drijfveren, je krachten;
  • meer in verbinding te komen met anderen;
  • in kansen en mogelijkheden te kijken;
  • een stap te maken in zelfwaardering of zelfvertrouwen;
  • om meer te durven
  • om jezelf vrijer te voelen;
  • makkelijker los te laten;
  • makkelijker keuzes te maken en meer te weten wat je wilt;
  • een boost te krijgen in je persoonlijk ontwikkeling en in je energie.

Hoe?
Door verschillende verrassende oefeningen en processen, gecombineerd met een aantal theorieën ervaar je persoonlijke inzichten en lessen, zodat de veranderingen en resultaten voelbaar en direct toepasbaar zijn. Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer-) doelen. Doordat deze training in groepsverband wordt gegeven, zijn niet alleen je eigen inzichten bepalend voor je ontwikkeling, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep.

Voor wie?
One day Change is toegankelijk voor iedereen die verandering wil ontwikkelen of verbeteren. Voor iedereen die wil investeren in zichzelf. Voor iedereen die ambitieus is. Voor iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt om te groeien in eigenwaarde, zelfrespect, zelfvertrouwen. Voor iedereen die zin heeft in een boost energie en een hoop inzichten. Voor iedereen die zijn onbenutte potentieel wil gaan gebruiken!

Duur en plaats training
van 9.30 tot ca. 17.30 uur te Breda

Inclusief
Schrijfmaterialen, koffie en thee, sap en water, koek en fruit.

Broodjes voor de lunch kan je bestellen via het inschrijfformulier. Extra kosten voor een (standaard of vegetarisch) lunchpakketje zijn € 5,50. Indien je rekening te houden hebt met een speciaal dieet vragen we je je eigen lunch mee te nemen.

Data – Voorlopig GEEN geplande data.

Back To Top