skip to Main Content

Just Be – upgrade; verdieping en borging

Vanaf 2022 maakt deze training standaard onderdeel uit van de Maxellence training. Heb je de Maxellence training voor 2022 gedaan, maar nog niet deze Just be, dan ben je evengoed van Harte welkom!

In deze training – zo’n 3 maanden na de maxellence – reflecteren we op de afgelopen periode en zetten we de volgende stap. De volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze halve dag gaan we borgen en verdiepen. Een volwaardige training met een bijzonder effect!

In deze training leer je vooral hoe je kan schakelen tussen belemmerende en positieve beelden met betrekking tot je onbewuste zelfbeeld, om vanuit je positieve overtuigingen te kunnen denken en handelen.

Een inspirerende training om nieuwe inzichten te creëren, zaken op scherp te zetten, nieuwe stappen te maken en in een mooi proces vrijheid, kracht en spontaniteit te ervaren.

Voor wie?
De Just Be – Upgrade  is toegankelijk voor deelnemers die de Maxellence-training hebben gevolgd. Vanaf 2022 maakt deze training onderdeel uit van de Maxellence training.

Duur training
middag; van 13.00 tot ca. 18.00 uur

Kosten
Voor deelnemers van de Maxellence vanaf 2022 zit dit in de prijs inbegrepen.

Voor anderen is de prijs € 150,- (excl. BTW). Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op.

Back To Top