Pers. leiderschap voor HR professionals!

IMG 8378

Op 5, 6, 7 & 14 juni 2018 organiseren we onze succesvolle training Maxellence specifiek voor de doelgroep HR professionals.

Deze training organiseren we slechts 1 keer per jaar en biedt je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als mens en als professional in een setting met HR vakgenoten.

Waarom Maxellence?
Je werkt hard, maar het levert niet op wat je had verwacht. Je bent gelukkig, maar weet dat je nog meer uit het leven kunt halen. Je geniet van het leven, maar soms houdt het verleden je tegen. Met Maxellence haal je het maximale uit je leven.

Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijke als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten. Je leert hoe jij je eigen talenten en potentieel volop kunt benutten. Dit kan voor jou een grote stap voorwaarts in je carrière betekenen. Deze training biedt je tevens de kans om te kunnen sparren met vakgenoten en een netwerk op te bouwen.

Het is gelijk een prachtige kans om tegen een bijzonder laag tarief kennis te maken met Maxwise en onze werkwijze zodat je zelf kan bepalen of het ook in jouw organisatie een verschil kan maken.

Maxellence werkt met ervaringsleer. Door het afwisselend gebruik van theorie, oefeningen en processen, krijg je glashelder inzicht in je eigen functioneren. Die ervaring is persoonlijk en kan dus voor iedereen anders zijn. Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer)doelen. Omdat we in kleine groepen werken, is er veel ruimte voor individuele begeleiding, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep. Er wordt zowel aandacht besteed aan houdingsaspecten als aan praktische gereedschappen, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Onderwerpen
Dag 1: leiderschap, oordelen en feedback
Dag 2: partnerschap, integriteit en communicatie
Dag 3: visie, motivatie, doelen stellen en gedrevenheid
Dag 4: samenvatting, uitleg en theorie

Duur training
4 dagen; 3 dagen aaneensluitend + 1 terugkomdag

Doelgroep
HR professionals met minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied, zoals managers P&O, HR business partners & opleidingscoördinatoren.

Resultaat
Na de training zal je jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter kunnen gebruiken. Je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei. Je bent in staat om grensverleggend te opereren en je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zowel op professioneel vlak als op het gebied van je persoonlijk leven zal de kwaliteit ervan duurzaam omhoog gaan.

  • Meer zelfvertrouwen, passie en plezier in je rol binnen de organisatie
  • Betere samenwerking, sterkere relaties
  • Dichter bij jezelf blijven
  • Ervaren van minder werkdruk
  • Sneller inzicht en oplossingsgericht handelen bij probleemsituaties
  • Hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • Meer productiviteit in minder tijd
  • Uitbreiding van je professionele netwerk

Kosten
€ 795,- (excl. BTW).
Koffie, thee, fris, lunch, snacks op alle dagen zijn inbegrepen, zowel het diner op dag 1 en 2. Op de andere dagen wordt geen diner genuttigd.

Eerst meer weten? Bel voor een gratis consult!