Geertje Leijten, Advocaat bij AKD, over Maxellence

De Maxellence training is wat mij betreft uniek. Door de intensiteit van de training en het gebruik van ervaringsleer word je met jezelf geconfronteerd. Dat is soms best even slikken, maar dat maakt het ook mogelijk om in korte tijd grote stappen te zetten.

Deze training kwam voor mij op een goed moment. Het was nodig om een aantal dingen in mijn leven te gaan aanpakken/veranderen, maar ik wist niet goed waar of hoe ik daarmee moest beginnen. Ik bleef hangen in het ‘denken’ in plaats van het ‘doen’ en dat kost ontzettend veel energie.

Door de training heb ik concreet inzicht gekregen in wat me tegenhoudt bij het nemen van – voor mij – belangrijke beslissingen en het stellen van doelen en prioriteiten. Door de overgebrachte kennis en de wijze waarop ik tijdens de training ben uitgedaagd, heb ik mogen ervaren hoe groot mijn invloed op die blokkades is. Dat heeft me echt de ogen geopend.

Sinds het doorlopen van de Maxellence training weet en voel ik weer dat ik waardevol ben en ben ik in staat om vanuit een positief perspectief te kijken en te handelen. Ik ben de deur uitgelopen met een enorme energieboost, waar ik nu nog steeds van profiteer.

Ik heb heldere doelen voor mezelf kunnen stellen en heb ook het vertrouwen dat ik die doelen ga behalen. Ik ben daadkrachtiger en leef bewuster. De Maxellence training heeft me daarmee in drie dagen tijd gebracht wat ik in andere trainingen, bij coaches en psychologen niet heb weten te vinden.