Jerina de Lange, gemeente Borsele over Master

Waarom ben je de Master gaan doen?
De Maxellence had mij een boost gegeven. Ik wil graag mezelf verder ontwikkelen, mijn zelfvertrouwen nog meer vergroten. Ik had het idee dat er nog meer in zat.

Kan je iets vertellen over je ervaringen tijdens de Master Training?
Heel fijn, het koste energie, maar bracht veel energie. Naast dat de Master veel energie gaf, geeft het mij ook veel rust. Ik ben veel rustiger geworden in doen en laten. Ik kan heel snel corrigeren. Ik spreek uit wat ik wil. Er is weinig twijfel meer.

Op welke gebieden is het waardevol geweest?
Ik heb meer de bevestiging dat ik sterker ben, mijn anker die ik had, is nog vaster, ben zelfverzekerder geworden. Ook het gebruik van het negatieve overtuigingen naar positieve overtuigingen werkt, ik kan mezelf sneller verbeteren. Ik ben krachtiger geworden.

Wat was het grootste verschil tussen de Maxellence Training?
Het is net dat ene extra stapje voor je zelf, het geeft je meer rust, in doen en gedachten. Ik ben standvastiger, ik twijfel niet meer, ik sta meer achter mezelf, ik ben minder beïnvloedbaar.
Ik kan de hele wereld aan na de master!
Maxellence was veel meer bezig zijn met wat je doet, meer tot bewust zijn komen. Master vergroot je zelfvertrouwen, standvastigheid, het geloven (en handelen) in je eigen kunnen.

Hoe zou je de Master willen omschrijven?
Ontwikkeling van je persoonlijkheid, kant van jezelf leren kennen, waardering naar jezelf krijgen.

Welke van je verwachtingen zijn uitgekomen?
Alle verwachtingen. Ik heb het mij toegeëigend.

Wat heeft de training voor je gebracht in een paar zinnen of woorden?/kun je in een paar zinnen vertellen wat je uit de training hebt gehaald
Een paar praktische voorbeelden. Ik mijn functioneringsgesprek heb ik gezegd wat ik wilde zeggen. Voorheen, gaf ik het aan, nu: zeg ik wat ik wil. Daar zijn beide partijen blij mee.
Privé is er veel gebeurd, ik kan uit mijn emoties stappen. Ik denk minder negatief, het is wat het is.
Van tegenvallers, negatieve dingen, daar raakte ik normaal helemaal van over de zeik, maar denk nu gewoon in oplossingen. Ik maak me niet meer zo druk.
Ik heb geleerd om te gaan met hoe ik ben en hoe iedereen is. Ik kan sneller schakelen en denk meer na voordat ik wat zeg, ik ben nu veel tactischer! Het is goed wat ik doet en daar sta ik volledig achter.

Waarom zou je de Master aan een ander willen aanraden?
Omdat ik het een ander gun om te kijken naar je eigen ik, onder goede begeleiding een kijkje nemen in je eigen keuken. Het is een verrijking.