Natasja Geise-Pompen, Docente Nederlands, over Maxellence

Waarom de Maxellence?
Ik wilde meer rust creëren in mijn leven. Ik was altijd druk bezig, zat nooit stil. Als er op mijn werk iets gedaan moest worden, dan trok ik altijd alles naar me toe. Waarom doe ik dat? Dat was mijn grote leervraag.

Op de tweede dag, kwamen er langgekoesterde antwoorden op mijn vraag. Ik begon het menselijk brein te begrijpen en ik snap waarom je soms gedrag vertoont die niet voor je werkt.  Onbewust dacht ik dat andermans gevoelens belangrijker zijn dan die van mezelf. Ik paste me daarom aan en zet mezelf vaak op de tweede plek.

Ik heb geleerd mezelf belangrijk te vinden en kan zo goed voor mezelf zorgen.

Hoe snel kon je het geleerde toepassen?
Direct! Ik merk dat ik mezelf meer ‘gun’. Ik ben relaxer, er hoeft minder.

Voldeed de training aan je verwachtingen?
Ik had werkelijk geen idee wat ik moest verwachten. Twee vriendinnen van mij hebben de training gevolgd en zij zeiden dat het echt iets voor mij was. Ze waren echter heel vaag over de inhoud – de inhoud zou een verrassingseffect hebben. Ik hou wel van verrassingen, dus ik dacht – ik zie wel wat er komen gaat, ik laat me verrassen.

Uiteindelijk overtrof de training al mijn verwachtingen! Nooit gedacht dat ik zo’n ervaring voor het leven zou opdoen in drie (met terugkomdag – vier) dagen. En dat ik zo hecht bevriend kan raken met mensen die volstrekt vreemden voor me waren – na drie dagen waren we echt een hechte groep geworden!

Wat is je ervaring met de trainers van Maxwise?
Joyce en Jeroen zijn fantastisch! Ze halen het uiterste uit je. Ze stellen de juiste vragen, vragen door en zijn confronterend en liefdevol tegelijk. Ik weet zeker dat de training Maxellence door hen zo’n succes is!

Kun je aangeven waarin de training zich onderscheidt t.o.v. andere trainingstrajecten?
De intensiteit van de training! Drie dagen van 9.00 tot 20.30 uur + huiswerk is zwaar. Maar door die intensiteit levert het ook zoveel op. De processen en de theorie wisselen zich op een prettige manier af, zodat het niet gaat vervelen, niet te lang duurt – een dag vloog voorbij voor mijn gevoel.

Ik heb andere trainingstrajecten gevolgd en daar waren de trainers altijd heel vriendelijk. Op dag 1 zijn Joyce en Jeroen niet echt bepaald vriendelijk te noemen. Dat zorgt er wel voor dat het echt confronterend is en dat je met je billen bloot moet (figuurlijk natuurlijk ;-)). Op dag 2 en 3 (en zeker op dag 4) zijn ze gelukkig een stuk aardiger.

Iets wat je nog graag wilt teruggeven is:
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben.

Natasja Geise-Pompen
Docente Nederlands, voortgezet onderwijs
37 jaar