Ron van Dorst, ICT Consultant, over Master

Waarom wilde je de training doen?
Ik was heel enthousiast over de Maxellence en dus was de Master een logische keuze. Ik wilde meer inzicht waarom ik soms nog in valkuilen val. Ik kom er wel snel uit, maar toch moest ik nog oppassen dat ik niet in hetzelfde verval.

Wat zijn concrete zichtbare resultaten tijdens en na de training?
Ik blijf minder lang hangen in telleurstellingen, neem bewust meer rust als het nodig is ipv door te gaan totdat het fout kan gaan. Ik val veel minder snel in mijn valkuilen. Ik heb veel in de hand. En dat is fijn. Ik ervaar veel meer rust en ik ben bewust van mijn acties. Ik zoek de verantwoording bij mezelf en geef de schuld niet aan anderen, waardoor ik meer invloed heb.

Wat was het grootste verschil tussen de Maxellence training en de Master?
Vooral energie, en rust, Waar je bij Maxellence hyper uit de training komt, geeft de master je meer inzicht en rust. Je bent tijdens de master meer met jezelf bezig.

Voldeed de training aan je verwachtingen?
Absoluut. Verrassend goed. Ik voelde me veilig in de groep.

Wat is je ervaring met de trainers van Maxwise?
Supertrainers! Enorm gemotiveerd en kundig.

Waarom zou je de Master aan een ander willen aanraden?
Als je soms worstelt met jezelf, dan geeft deze training je inzicht en geeft je de kans jezelf echt te leren kennen. De trainers zorgen ervoor dat je echt doorgaat tot de kern op een goede manier, de groepsprocessen helpen daarbij (bij mij in ieder geval).

Ron van Dorst,
ICT Consultant (zorg)
48 jaar