skip to Main Content

Soms zit ik met ongeloof te luisteren

Het was weer zo een heerlijke avond afgelopen dinsdag. Een upgrade avond – een trainingsavond voor oud deelnemers van de Maxellence. Eén van de vragen is wat doe je anders of is er anders sinds de training.

Soms zit ik met ongeloof te luisteren:

 •          “Ik spreek me meer uit!”
 •          “Ik ben echt blij met mij.”
 •          “Ik ben in actie gekomen en heb gewoon een nieuwe baan. De zogenaamde beren hielden me altijd tegen.”
 •          “Ik ben al 6 kilo kwijt en hoef daar niet eens moeite voor te doen.”
 •          “Ik weet veel meer wat ik wil en doe er ook iets mee. Ik stel niet meer uit.”
 •          “Ik vertrouw op wat ik weet en daardoor haal ik veel sneller resultaat.”
 •          “Ik ben al maanden gestopt met roken.”
 •          “Ik zie mijn leidinggevende niet meer als ‘de baas’, maar als mijn collega. We bespreken veel meer. Ik geef veel meer inbreng en mijn motivatie om naar mijn werk te gaan is zoveel hoger. Hij is er ook blij mee.”
 •          “Ik heb bijna geen migraine aanvallen meer.”
 •          “Ik twijfel bijna niet meer, waardoor ik veel sneller keuzes maak.”
 •          “Ik blijf niet meer hangen in teleurstellingen. Ik heb echt het gevoel aan zet te zijn.”

Als trainer is dit een heerlijke avond. Wat voel ik mij dan bevoorrecht. Als kind wilde ik altijd al een verschil maken voor mensen in kwaliteit van leven en dat doe ik nu. Soms denk ik wel eens, zal het ooit gaan vervelen. Ik denk het niet.

Wil jij ook je kwaliteit van leven verhogen op professioneel of persoonlijk vlak? Je bent welkom voor een bakje koffie, een introductieavond of gewoon in een persoonlijk telefoongesprek om er achter te komen wat hier mogelijk is voor jou. Ik sta je heel graag te woord.

Mijn telefoonnummer 06 4201 8980 of mail naar max@maxwise.nl.

Meer weten over maxwise: www.maxwise.nl

Wellicht tot ziens op 15 oktober!

Met warme groet,

Joyce van der Velden – trainer Maxwise

Back To Top