Soundwise erkend door BGN

BGN Geaccrediteerd

Goed nieuws voor alle leden van de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)

De Soundwise DISC communicatietraining is vanaf heden geaccrediteerd door de BGN!

BGN Bij- en nascholingsleid

Het behalen van voldoende nascholingspunten is een belangrijke kwaliteitseis van de BGN. Wij van Maxwise alsmede de BGN vinden het belangrijk dat jij jouw kennis op peil houdt en jezelf blijft ontwikkelen. De BGN ondersteunt hierin door het accrediteren van nascholingen. Ieder lid is verplicht minimaal vijftien nascholingspunten te behalen in een periode van drie jaar. Voor de deelname aan de Soundwise worden 4,5 nascholingspunten geaccrediteerd.

Wat is Soundwise en wat kan je leren?

Soundwise is onze krachtige DISC communicatietraining. Deze 1-daagse training bestaat uit 3 dagdelen waar je leert om beter te communiceren, motiveren, instrueren en ook nog eens je doelen te behalen. Want hoe doe je dit als niet iedereen begrijpt en doet wat je bedoelt? Er wordt verwacht dat je op de juiste manier communiceert. Jouw klanten en collega’s stellen hoge eisen aan je persoonlijke vaardigheden. Soundwise geeft je kennis van de DISC stijlen en leert je omgaan met en toepassen van deze verschillende manieren waardoor je in lastige situaties toch je boodschap kan overbrengen en sneller en beter verbinding kunt maken met de ander. Je wordt effectief, daadkrachtig en invloedrijk in jouw contact met anderen!

Er geldt een leuke actie als jouw inschrijving in de maand februari binnen is! Ga hiervoor naar onze facebookpagina of neem rechtstreeks contact met ons op! Eerstvolgende open inschrijvingen voor de Soundwise Training: 31 mei 2019 en 5 november 2019.

Voor meer informatie over de Soundwise training, klik hier

Voor direct inschrijven voor de Soundwise training, klik hier