skip to Main Content

Teamlid Thomas van der Heijden

Vandaag is teamlid Thomas aan het woord. Thomas heeft al meerdere keren bij Maxwise geassisteerd. Lees hier zijn motivatie, inzichten en ervaring als teamlid/assistent bij de Maxellence en de Soundwise trainingen.

  1. Je bent vaker assistent bij ons geweest, wat is je motivatie?

Ik heb de trainingen met veel plezier gevolgd en heb hier veel van opgestoken. In de eerste training die ik assisteerde kreeg ik de mogelijkheid om de training op een andere manier te zien waardoor ik dingen mee kreeg en leerde die mij eerst niet waren opgevallen. Hierdoor ben ik bij meerdere trainingen gaan assisteren en leer ik steeds weer nieuwe dingen. Daarnaast ben ik zelf Personal trainer en is het coachende vak dus belangrijk voor mij. Ik heb tijdens het assisteren ook echt mijn coachvaardigheden versterkt. Een voorbeeld is:  hoe stel je vragen waardoor mensen in hun kracht worden gezet?. En als laatste; het is gewoon leuk, ik heb er altijd zin in!

  1. Wat heeft het assisteren van de verschillende trainingen opgebracht? (in resultaat, in positieve veranderingen en in inzichten/lessen)

Tijdens het assisteren word je uitgedaagd om doelen te stellen en je gaat hier dus ook mee aan de slag. In de tijd dat ik assisteerde bij Maxellence had ik als doel; een nieuw appartement én een nieuwe baan. Deze heb ik beide gehaald in 3 maanden tijd! Daarnaast begrijp ik de stof en de tools uit de trainingen nog beter waardoor ik deze beter kan gebruiken. Mijn vertrouwen in mezelf en in de mogelijkheden die ik heb is door de trainingen én door het assisteren vergroot. Het maakt het steeds gemakkelijker, waardoor ik steeds meer successen boek.

  1. Waarom raad je het assisteren bij de Soundwise en de Go For Success aan?

Ik raad assisteren en de Go For Succes aan omdat het een verlengstuk is van de training die je hebt gevolgd, in mijn geval de Soundwise en de Maxellence. Het is een mooi proces voor jezelf en het geeft je de gelegenheid om de training op een andere manier te zien. Het is alsof je bij een nieuwe training zit.

Thomas van der Heijden, personal trainer, 27 jaar.

 

Wil jij je ook ons team komen versterken in de Maxellence of de in Soundwise en weer met nieuwe inzichten de deur uit gaan? Dit kan kosteloos als je bij ons 1 van deze trainingen hebt gevolgd! Neem voor de beschikbare data  contact met ons op zodat we je informatie kunnen toesturen. Je bent van harte welkom!

 

Back To Top