update COVID19 – Maxwise

Corona Update

In verband met de landelijke maatregelen in strijd tegen het coronavirus, heeft Maxwise Trainingen besloten om alle trainingen,  in de periode van 16 maart t/m 6 april te verplaatsen naar een ander moment. Alle deelnemers hebben inmiddels bericht gekregen en kunnen (kosteloos) kiezen uit onze overige data vanaf 7 april 2020.

Zo nemen we geen onnodige risico’s als het gaat om de verdere verspreiding van het virus. De gezondheid en het welzijn van jou, jouw naasten en onszelf gaan voor.

Verder willen we melden dat je je met een gerust hart gewoon kunt inschrijven voor de overig geplande trainingen.  Mochten er tot die tijd weer nieuwe maatregelen zijn afgekondigd, dan geldt ook hiervoor dat deze kosteloos verplaatst kunnen worden naar een andere datum dit jaar. Uiteraard ben je dan vrij te kiezen welke andere trainingsdata voor jou het beste uitkomt.

Voor nu wensen we iedereen sterkte toe in deze onwerkelijke en onzekere periode. Wij tellen onze zegeningen en gaan door met onze overige werkzaamheden.

Heeft u vragen m.b.t. coaching? We kunnen dit -naast telefonisch consult- ook oplossen door videocalling/skype. Neem hiervoor contact met ons op via mail max@maxwise.nl of bel ons op 06-4201 8980