skip to Main Content

Update

De maatregelen zijn weer verscherpt. Gelukkig kunnen onze trainingen met kleine groepen nog live doorgaan. Daar zijn wij heel dankbaar voor.

Maar ook wij vinden de veiligheid heel belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen extra voorzorgsmaatregelen in strijd tegen het coronavirus in acht te nemen. Naast dat we met (wegwerp)mondkapjes en gelaatsschermen werken, ventileren wij ook ons pand en is er een CO2 meter aanwezig om de luchtkwaliteit te waarborgen.

En uiteraard hanteren wij de RIVM maatregelen. Bij binnenkomst kan je je handen desinfecteren met desinfectiegel, zijn onze hygiënemaatregels aangescherpt en houden wij de 1,5 afstandsnorm aan en wat online kan, doen wij op afstand. 

Zo nemen we geen onnodige risico’s. De gezondheid en het welzijn van jou, jouw naasten en onszelf gaan voor

Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven voor al onze open trainingen. Je bent van harte welkom! Klik hier voor ons aanbod. Wil je liever thuis aan de slag? Klik dan hier voor ons online programma. Uiteraard behoort coaching ook online via  tot de mogelijkheden via zoom/videocall/skype. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Voor nu wensen we iedereen sterkte en vertrouwen toe!

Back To Top