skip to Main Content

WAUW goed nieuws!!!

Tandprotheticus, mondhygiënisten zijn o.a. de beroepen die er voor zorgen dat wij als mens een stralende lach kunnen laten zien! Het mooie is dat wij -Maxwise- ervoor kunnen zorgen dat zij ook een stralende lach krijgen en dat ze daar nog 32 punten voor krijgen ook!!!

Ons persoonlijk leiderschap traject Maxellence staat al 2 jaar op de lijst van de Mondhygiënisten als training waar zij studiepunten voor krijgen! Omdat zij zo enthousiast zijn kunnen we ook de tandprotheticus verblijden met deze krachtige training!!!

Dus is meer regie, meer kwaliteit van (professioneel) leven, meer energie, betere communicatie, meer resultaat, meer zelfvertrouwen of zelfwaardering belangrijk voor je? En zin hebt in een training met impact! Dan is het waarschijnlijk ook iets voor jou!

Wil je hier meer over weten of dit ook daadwerkelijk iets is voor jou, maak dan gebruik van een vrijblijvend gratis (live of online) consult. Maak een afspraak via max@maxwise.nl. En leden van ONT en NVM krijgen nog korting ook.

#tandprotheticus #mondhygiënist #krpt #krm #lach #tandprothetici #mondhygieniste #persoonlijkeontwikkeling #ONT #NVM #persoonlijkleiderschap #kwaliteit #tandzorg #energie #kracht #potentieel #potentieelbenutten #kwaliteiten #erismeermogelijkdanjedenkt #32punten 

Back To Top