skip to Main Content

Workshop Kinderen en DISC communicatiestijlen

Ontdek de Magie van DISC Communicatiestijlen naar je kind(eren)!
Op 1 februari 2024 nodigen wij jou uit voor een mooie avond vol inzichten en ontdekkingen: onze speciale thema-avond over DISC communicatiestijlen bij kinderen en hoe je de kwaliteit van je band of met je kinderen kunt verbeteren!
Wat kun je verwachten?
Dompel jezelf onder in de interessante wereld van DISC communicatiestijlen bij kinderen. Leer de stijl van je kind(eren) kennen. Ontdek hoe verschillende gedragsstijlen zich uiten en begrijp hoe je goed kunt communiceren met je kinderen, rekening houdend met hun stijl (maar ook met jouw stijl). Leer praktische tips en technieken die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse interacties, waardoor je band met je kinderen sterker wordt dan ooit tevoren!
Waarom mag je dit niet missen?
Deze avond biedt een unieke gelegenheid om te leren van DISC stijlen experts! Je zult niet alleen meer kennis opdoen, maar ook meer begrip krijgen voor de reactie van je kind, maar ook van jezelf. De inzichten die je zult verwerven kan je helpen hoe je op een onopvallend klein verschil in je eigen aanpak je makkelijker je kind kan motiveren, stimuleren, helpen. Of simpelweg dat jouw boodschap (bijvoorbeeld je grenzen of je begrip) makkelijker overkomt.
Praktische Informatie:
• Voor wie?: alle ouders en (professionele) verzorgers van kinderen tussen 2 en circa 12, 13 en 14 jaar.
• Datum: 1 februari 2024
• Tijd: 19:30 – circa 21:45 uur
• Locatie: Breda
• Toegang: €180,- incl. BTW
Mis deze kans niet om de band met je kinderen naar te verbeteren. Meld je nu aan en ontdek hoe je de kwaliteit van je relatie met je kinderen kunt verbeteren en bereid je voor op een avond vol inspiratie, groei en liefdevolle verbinding!
Back To Top