Skip to content

Coaching, haal het beste uit je zelf!

Maxwise Coaching helpt je te werken aan jezelf. Of het nou gaat om jezelf te versterken of je doelen (beter) te bereiken of beide.

Verbeter je functioneren, werk met meer plezier, krijg meer zicht op je valkuilen, kansen, uitdagingen en persoonlijk functioneren. Verbeter je samenwerking met anderen.

Of heb je een stok achter de deur nodig? Iemand die je helpt met het formuleren en bereiken van je doelen. Die je ondersteunt, begeleid of motiveert op de momenten dat jij van jezelf weet dat je het lastig krijgt.

Mensen die een coachtraject bij Maxwise hebben gehad, melden vaak dat hun zelfvertrouwen vergroot is en dat ze meer bewust zijn geworden van hun eigen mogelijkheden en deze beter kunnen toepassen.

Een coachtraject is nooit hetzelfde en wordt speciaal voor jou op maat ontworpen. Om je zodoende maximaal te kunnen ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

We maken tijdens de coaching gebruik van een combinatie van 1-op-1 gesprekken, huiswerkopdrachten en ervaringsoefeningen. Deze zijn eenvoudig, effectief en inzicht gevend.

We kunnen coaching onderscheiden in een aantal (focus)gebieden:

Kosten
Coaching kost € 175 (excl. BTW) per uur. Voor een traject van 6 coachsessies of meer wordt vooraf een prijs geoffreerd.

Neem contact met ons voor de mogelijkheden of doe een gratis consult!

Doeltreffend. Bevlogen. Verrijkend.

Back To Top