skip to Main Content

Soundwise II (expert)

hét vervolg op Soundwise I, de krachtige DISC communicatietraining

Waarom Soundwise II?
Bewust communiceren is belangrijk voor het overbrengen van je boodschap. Het is bepalend voor je succes, het opbouwen en onderhouden van je relaties.

Soundwise I heeft je geleerd over wat communicatiestijlen zijn en wat de verschillende stijlen nodig hebben om optimaal te kunnen communiceren. Toch blijkt dit niet vanzelfsprekend te zijn. Het vraagt bewuste oefening in de praktijk.

Soundwise II speelt hierop in. Het is een verdiepingstraining die je nog meer kennis geeft over de communicatiestijlen. Het geeft je ook inzicht wat bepaalde manieren van communicatie kan doen met je zelfbeeld. Hoe je om moet gaan met momenten als je zelfbeeld negatiever wordt. Het leert je om makkelijker in je kracht te blijven staan. Tegelijkertijd is het ook toepasbaar in uw persoonlijke leven. Een verrijkende dag om je expert te maken in DISC stijlen.

Resultaten

  • Je kunt goed inspelen op andere stijlen zonder je eigenheid of je kracht te verliezen.
  • Je leert nog sneller de communicatiestijlen te herkennen.
  • Je kan beter omgaan met onverwachte situaties en confrontaties.
  • Je herkent makkelijker de luisterbehoefte van de ander en sluit je beter daar bij aan.
  • Met andere woorden: je wordt expert op het gebied van DISC stijlen!

Hoe?
Op een interactieve wijze en d.m.v. oefeningen, theorie, tips en trucs leert u optimaal in te spelen op andere stijlen dankzij kennis van uw eigen communicatiestijl en die van anderen.

Voor wie?
De Soundwise II (expert) is een vervolgtraining voor deelnemers die de Soundwise I DISC communicatietraining hebben gevolgd.

Duur
1 dag van 09.00 tot ca. 18.00 uur (2 dagdelen

Kosten
€ 325,- (zakelijk excl. BTW, bij particulieredeelname is dit incl. BTW)

Inclusief
deelnemersmap met syllabus, onbeperkt koffie en thee, sap, fruit,  lunch (pauze) en na afronding training een deelnamecertificaat.

ONT 
Leden van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  9 KRTP-punten.

BGN 
Leden van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  3,5 nascholingspunten.
NVM 
Leden van de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  7,5 KRM-punten.

Ervaringen met Soundwise

Ik vond de herhaling, de oefeningen en aansprekende voorbeelden zinvol. En ook het in de praktijk ervaren van de verschillen in stijlen, zodat snellere herkenning mogelijk wordt.…
Lenny van de Biezen
Soundwise II heeft me met name meer automatisch leren schakelen tussen de stijlen, je hoeft er na de training minder bij na te denken.…
Natasja van Dwingelen
Wat ik er vooral aan heb gehad, is dat ik meer naar mijn sterke punten kijk (die heel duidelijk worden tijdens de cursus) en deze meer zal gaan in zetten in mijn eigen bedrijf. Kortom een aanrader: doen!!!!…
Renata Hendriks
De trainingsdag was fantastisch! Niet alleen heb ik nu inzicht in welk communicatie model(len) bij mij hoort, ik weet nu welke verschillende stijlen er zijn, welke eigenschappen deze hebben en hoe je hier het beste mee kunt communiceren.…
Leonie Hogewoning
Ik merk verbetering in mijn relaties…
Lianne
Back To Top