skip to Main Content

Soundwise II (expert)

hét vervolg op Soundwise I, de krachtige DISC communicatietraining

Waarom Soundwise II?
Bewust communiceren is belangrijk voor het overbrengen van je boodschap. Het is bepalend voor je succes, het opbouwen en onderhouden van je relaties.

Soundwise I heeft je geleerd over wat communicatiestijlen zijn en wat de verschillende stijlen nodig hebben om optimaal te kunnen communiceren. Toch blijkt dit niet vanzelfsprekend te zijn. Het vraagt bewuste oefening in de praktijk.

Soundwise II speelt hierop in. Het is een verdiepingstraining die je nog meer kennis geeft over de communicatiestijlen. Het geeft je ook inzicht wat bepaalde manieren van communicatie kan doen met je zelfbeeld. Hoe je om moet gaan met momenten als je zelfbeeld negatiever wordt. Het leert je om makkelijker in je kracht te blijven staan. Tegelijkertijd is het ook toepasbaar in uw persoonlijke leven. Een verrijkende dag om je expert te maken in DISC stijlen.

Resultaten

  • Je kunt goed inspelen op andere stijlen zonder je eigenheid of je kracht te verliezen.
  • Je leert nog sneller de communicatiestijlen te herkennen.
  • Je kan beter omgaan met onverwachte situaties en confrontaties.
  • Je herkent makkelijker de luisterbehoefte van de ander en sluit je beter daar bij aan.
  • Met andere woorden: je wordt expert op het gebied van DISC stijlen!

Hoe?
Op een interactieve wijze en d.m.v. oefeningen, theorie, tips en trucs leert u optimaal in te spelen op andere stijlen dankzij kennis van uw eigen communicatiestijl en die van anderen.

Voor wie?
De Soundwise II (expert) is een vervolgtraining voor deelnemers die de Soundwise I DISC communicatietraining hebben gevolgd.

Duur
1 dag van 09.00 tot ca. 18.00 uur (2 dagdelen

Klik hier voor de trainingsdata

Kosten  € 450,- excl. BTW

Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op

Inclusief
deelnemersmap met syllabus, onbeperkt koffie en thee, sap, fruit,  lunch (pauze) en na afronding training een deelnamecertificaat.

ONT 
Leden van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  7,5  KRTP-punten.

BGN 
Leden van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  9 nascholingspunten.
NVM 
Leden van de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  7,5 KRM-punten.

Ervaringen met Soundwise

Het is enorm fijn om te weten en te zien welke communicatiestijlen er nog meer zijn. Hierdoor krijg je veel meer begrip voor de ander waardoor het verbinden met elkaar makkelijker wordt. Dat verbinden begint met jezelf in je kracht zetten!…
Annemarie Hoefnagels
Na de training ben ik duidelijker, al vind ik dat nog wel soms spannend. Niet alleen zakelijk laat ik mezelf meer horen, maar ik geef ook vaker mijn mening. Ik merk dat het gewaardeerd wordt. Door het te doen wordt het wel steeds makkelijker. Ik leer! 😊 De trainster zei ergens in de training: als je bang bent kan je het evengoed doen. Dit realiseer ik mij nu heel goed. Ik ben nu trots op mezelf dat ik nu toch iets uitspreek wat ik spannend vind. Doordat ik concreter ben geworden gaan de dingen soms ook zoals ik ze wens. Ik leg meer uit, durf mezelf meer te uiten. Ik merk dat mijn zelfwaardering gegroeid is.…
Gerrie, 48 jaar
Ik vond de herhaling, de oefeningen en aansprekende voorbeelden zinvol. En ook het in de praktijk ervaren van de verschillen in stijlen, zodat snellere herkenning mogelijk wordt.…
Lenny van de Biezen
Soundwise II heeft me met name meer automatisch leren schakelen tussen de stijlen, je hoeft er na de training minder bij na te denken.…
Natasja van Dwingelen
Wat ik er vooral aan heb gehad, is dat ik meer naar mijn sterke punten kijk (die heel duidelijk worden tijdens de cursus) en deze meer zal gaan in zetten in mijn eigen bedrijf. Kortom een aanrader: doen!!!!…
Renata Hendriks
De trainingsdag was fantastisch! Niet alleen heb ik nu inzicht in welk communicatie model(len) bij mij hoort, ik weet nu welke verschillende stijlen er zijn, welke eigenschappen deze hebben en hoe je hier het beste mee kunt communiceren.…
Leonie Hogewoning
Ik merk verbetering in mijn relaties…
Lianne
Back To Top