Joyce van der Velden – Trainer – Coach

Joyce: tot de kern

Joyce is serieus en analytisch, maar ook vrolijk en open. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen in trainingen en is toegewijd en geïnteresseerd. Hierdoor ontstaat er voor deelnemers ruimte om zich te laten zien en te zeggen wat ze denken. Deelnemers vinden haar kundig in het doordringen tot de kern. Joyce weet met zorg de juiste manier te vinden om mensen bij hun gewenste resultaat te brengen. Deelnemers omschrijven haar als een integer mens dat anderen kan binden, boeien en stimuleren.

Joyce: “Voor mij is het belangrijk dat mensen tijdens onze training echt ervaren hoe waardevol ze zijn. Veel mensen ‘weten’ wel dat ze in zichzelf moeten geloven of van zichzelf moeten houden, maar als ze dit dankzij ons ook ervaren en waar kunnen maken is ontzettend mooi. Ook wil ik ze laten zien dat hun wensen werkelijkheid kunnen worden. Zelfs als iets onmogelijk lijkt, stel ik de vraag: weet je dat zeker? Ik vind het geweldig om te horen hoe het leven van deelnemers is veranderd in positieve zin, na onze trainingen. Mensen die de doelen bereiken die ze in hun werk of thuis wilden bereiken. Mensen die hun eigen onderneming starten of thuis meer harmonie hebben. Ik wil echt een bijdrage leveren aan het vergroten van hun kwaliteit van leven.”

Joyce’ ontwikkeling

Vriendinnen vroegen Joyce in 2003 waarom ze nooit iets deed met haar goede ideeën. Dat raakte haar en ze ging op onderzoek uit.

Joyce: “Ik had lichamelijk aardig wat tegenslagen gehad waardoor ik mezelf soms een oude vrouw in een jong lichaam voelde. Door de trainingen die ik volgde, kwam ik erachter wat me tegenhield bij het bereiken van mijn doelen. Ik zag ook hoe ik met mijn gedachten mijn eigen moeheid creëerde. Een geestelijke moeheid, omdat ik niet deed wat ik wilde en niet genoeg op mijn kwaliteiten vertrouwde. Ik leerde veel in korte tijd en ben niet meer gestopt met ontwikkelen. Ik ontdekte ook hoe mijn kwetsbaarheid juist een grote kracht kan zijn. Wat ik in die tussentijd heb gecreëerd? Ons eigen trainingsbedrijf, veel tevreden klanten, een gezond lichaam met veel energie. Een geweldige relatie met een lieve, sterke man en twee prachtige kinderen. Ik weet nu dat ik goed ben zoals ik ben én dat er nog meer te halen valt. Heerlijk.”

 

E-mail joyce@maxwise.nl
Telefoon 06 – 42 01 89 80
Linkedin

 

What do you want to do ?

New mail