Skip to content

onze visie

Maxwise laat je zien hoe je je eigen succes creëert. Hoe je zelf de regie in je eigen leven voert. Dit doen we door te trainen in persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je vanuit heldere visie verantwoordelijkheid draagt voor je gewenste resultaat en daarmee een voorbeeld bent. In onze trainingen zul je erachter komen wat jouw visie is. Wat je motiveert en inspireert, zodat je dit kunt inzetten bij het behalen van je gewenste resultaat. Maxwise laat je het maximale uit jezelf halen.

Jouw succes
Eerdere ervaringen kunnen een negatief effect hebben op je zelfbeeld, waardoor beperkende / belemmerende gedachtes kunnen ontstaan. Maxwise geeft je het inzicht en de tools om bij onvoorziene omstandigheden, tegenslagen of confrontaties, jezelf sneller te kunnen herpakken. We laten je zien dat dit geen kwestie is van weten, maar van doen. Jij creëert je eigen succes.

En wij?
Wij gaan voor het maximale: een waardevolle bijdrage leveren aan een mooiere wereld en hopelijk aan jouw wereld. Hoogdravend? Idealistisch? Misschien. Maar dat is wat ons motiveert. Daarnaast is groei voor ons belangrijk. Wij willen blijven groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ook willen we jou laten zien dat je kunt groeien. Om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen.

ons team

Jeroen van der Velden
Trainer – Coach

Jeroen is een gedreven en gepassioneerd mens. Alles wat hij doet, doet hij voor 100%. Tijdens de trainingen van Maxwise geeft hij zich dan ook helemaal.

Joyce van der Velden
Trainer – Coach

Joyce is serieus en analytisch, maar ook vrolijk en open. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen in trainingen en is toegewijd en geïnteresseerd.

Sheila Wong
Office manager

Eén van de kwaliteiten van Sheila is dat zij veranderingen doorvoert zonder dat de rest van het team daar hinder van ondervindt.

Eveline Glansbeek
Trainer – Coach

Eveline is betrokken, enthousiast en vooral nieuwsgierig. Ze is professioneel en warm tegelijk. Met haar rust en scherpe analyse kan zij doorpakken en resultaten boeken.

Doeltreffend. Bevlogen. Verrijkend.

Back To Top