skip to Main Content

Training Maxellence

Persoonlijk leiderschap; regie & persoonlijke ontwikkeling. Verhoog de kwaliteit van jouw leven!

Maxellence is de training waarmee je het maximale haalt uit jouw persoonlijk en zakelijk leven. We noemen dit persoonlijk leiderschap.

Herkenbaar?
Je werkt hard maar het levert niet op wat je had verwacht. Je bent gelukkig, maar weet dat je nog meer uit het leven kunt halen. Je geniet van het leven maar soms houdt iets je toch tegen.

Wil je meer energie, veerkracht en zelfvertrouwen?
Wil je je hoofd boven water houden en in je kracht komen en blijven?
Wil je effectiever omgaan met de gedachten en gevoelens van jezelf en anderen?
Wil je meer invloed en meer gehoord worden?

Wil je anderen kunnen motiveren?
Wil je de stap maken naar een andere carrière?
Wil je leiding gaan geven?

Wil je kunnen omgaan met forse tegenslagen in het heden of verleden?
Wil je beter overweg kunnen met je manager en/of (bepaalde) collega’s?

Wil je meer overtuigingskracht zonder dwingend te worden?

Wil je bestand zijn tegen werkdruk en stress om burn-out te voorkomen of te genezen?

Met deze training verhoog je zelf de kwaliteit van leven. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten.

Je zult de door jou en je organisatie gewenste meetbare resultaten makkelijker, sneller en met meer plezier behalen. Na de training ben je in staat om jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter te gebruiken. Je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei.

Je bereikt (ook nog):

 • Een betere kwaliteit in professioneel en persoonlijk leven
 • Een betere samenwerking, sterkere relaties
 • Een grotere betrokkenheid en partnerschap (in je organisatie)
 • Meer productiviteit in minder tijd
 • Een hogere besluitvaardigheid, sterker oplossingsgericht denken
 • Ruimte voor nieuwe doelen en creativiteit
 • Helderheid in doelen, regels en visie (binnen je organisatie)
 • Meer zelfvertrouwen, passie en plezier

“Je onbewuste zelfbeeld is het geheim tussen je voornemens, wensen, planning en het daadwerkelijke succes.”

Hoe dan?
‘Persoonlijke ontwikkeling’ houdt in dat ontwikkeling ook daadwerkelijk plaatsvindt. Inzicht krijgen of hebben alleen is niet voldoende voor een duurzaam resultaat. Door verschillende oefeningen en processen ervaar je persoonlijke (subtiele) doorbraken, zodat de veranderingen en resultaten voelbaar, meetbaar en direct toepasbaar zijn.

Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer-) doelen. Omdat we in kleine groepen (maximaal 10 deelnemers) werken, is er veel ruimte voor individuele begeleiding, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep.

De training zet een persoonlijke transformatie in werking. Je ziet van jezelf patronen en gedragingen die niet voor je werken. Maar ook je kracht, kwaliteiten en meerwaarde die je te bieden hebt. Waar dan ook.

De transformatie vindt plaats op overtuigingsniveau. De overtuiging over jezelf  – je zelfbeeld –  verandert, zodat je jezelf op een andere manier gaat zien en waarderen. Dit heeft een positieve invloed op je gedrag, houding en resultaat.

We zijn ervan overtuigd dat een positief zelfbeeld de basis vormt van jouw succes. Dit ga je bewust ervaren en doorzien!

Onderwerpen
Dag 1:  Leiderschap, oordelen en feedback
Dag 2:  Partnerschap, integriteit en communicatie
Dag 3:  Visie, motivatie, doelen stellen en gedrevenheid
Dag 4:  Samenvatting, uitleg en theorie
Dag 5:  Borging & verdieping (halve dag)

Voor wie?
Voor iedereen die zich hierin herkent en zijn gewenste resultaten sneller wil bereiken. Deze training kan ook In company worden verzorgd.

Duur training

 • Dag 1 t/m 3: 3 dagen aaneensluitend
 • Dag 4: 1 week na dag 3
 • Dag 5: circa 3 maanden na dag 4

Kosten inschrijving: € 3.650,- (excl. btw)

Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op

Trainingslocatie: Breda, Paardeweide 16 F-G

Inclusief deelnemersmap met syllabus, op dag 1 en 2 van de training: 2 hotelovernachtingen, 2x ontbijt, 2x diner en tijdens de eerste 4 de trainingsdagen lunch, fruit, versnaperingen en drankjes.  Tijdens de 5e dag (halve dag) wordt geen lunch verzorgd. Na afronding ontvang je ook een deelnamecertificaat en inspiratie mails.

Eventuele voorovernachtingen zijn niet inbegrepen en kunnen apart bij geboekt worden voor € 102,50,- excl. 9% BTW per nacht (incl. ontbijt en citytax)

Meer weten?
Heb je vragen over de inhoud, trainingstijden of andere zaken? Neem dan contact met ons op zodat we alle vragen kunnen beantwoorden. Tevens kan je een afspraak maken voor een gratis intake- en/of advies gesprek en ontdekken wat deze training jou kan bieden.

 

“Laat je kwaliteit van leven niet aan toeval over!”

 

Kwaliteitsregister punten

Mondhygiënisten ontvangen 38 KRM punten,  tandprotheticus 38 KRTP punten en tandartsen 38 KRT punten bij afronding deelname training.

Ervaringen met Maxellence

Ik heb vrijwel alles meteen kunnen toepassen, zelfs nog voor de terugkomdag. En nu een half jaar na de training vallen de kwartjes nog steeds. Het heeft me VEEL meer gebracht dan ik ooit had gedacht. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan!…
Het verschil zit ‘m erin dat ik dit na deze training echt voel. Het is zo! In alle andere opleidingen en cursussen wist ik dit wel, had ik het inzicht ook maar mijn hoofd en mijn hart dachten er toch stiekem anders over. In mijn hart bleef ik twijfelen aan mezelf en mijn eigen kunnen. Nu niet meer.…
Suzanne van Geel
De Maxellence training overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu beter de controle behouden over bepaalde conflictsituaties en makkelijker omgaan met verschillende communicatiestijlen. Daarnaast ben ik beter in staat om conflicten te mijden.…
Sacha Namjesky
Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook.…
Marc de Crom
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben.…
Natasja Geise-Pompen
Ik ben altijd blij geweest dat mijn werk een bijdrage levert aan meer natuur voor mensen. Maar jullie kunnen met recht zeggen dat jullie de wereld een stukje mooier en beter maken. …
Marloes Mennen
De training heeft mij een nieuw perspectief geboden, mijn persoonlijke ontwikkeling een impuls gegeven en levert nog dagelijks inspiratie en voldoening op.…
Frank Leijnse
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt.…
Fleur Monteiro
Het is geen cursus die net zo snel verdwijnt als dat hij kwam, maar het biedt een resultaat dat blijft hangen en dat je echt verder brengt.…
Sander Bijl
Verdriet hoeft mij niet te belemmeren, maar ik hoef het ook niet te negeren. Dat geeft Rust.…
José Leclercq
Back To Top