Skip to content

Go For Success (i.c.m. assisteren in de Maxellence training)

Heb jij de Maxellence gedaan en wil je deze nog een keer meemaken? Dat kan in de vorm van ons trainingstraject: Go For Success!

Herken je de resultaten van de Maxellence training nog?

Met de Maxellence training verhoog je zelf de kwaliteit van leven. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten.

De door jou (en je organisatie) gewenste meetbare resultaten behaal je makkelijker, sneller en met meer plezier. Je bent in staat om jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter te gebruiken en je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei.

In dit traject mag je de training kosteloos nogmaals meemaken, niet als deelnemer, maar aan de zijlijn als assistent. Je leert, assisteert in processen, maakt aantekeningen voor jezelf en ondersteunt ons team met logistieke zaken rondom de training in het pand.

Wil je hierbij extra begeleiding en coaching op maat ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan kost dit traject € 500,-

We verwachten je volledig aanwezigheid en commitment bij de Maxellence training Je begeleid, observeert en reflecteert in het leerproces van de deelnemers waardoor je een beter beeld krijgt van het functioneren van anderen én jezelf, je herkent sneller contraproductief gedrag en je krijgt inzicht in hoe wij aankijken tegen het coachen van de deelnemers. We nemen je mee in onze gedachtegang. Met sommige processen doe je actief mee en krijg je de kans een verdieping aan te brengen op hetgeen je zelf destijds geleerd hebt. Hierdoor kan je voor jezelf reflecteren m.b.t. jouw functioneren, samenwerking en eventuele begeleiding of coaching van collega’s of andere mensen.

Go For Success. Hoe dan?

Wat dit betekent in de praktijk bespreken we tijdens de “kick off en de prep”’! We starten namelijk met een live meeting – een kick off! Dit in teken van jouw doelen, wensen en verlangens! Met inspiratie en nieuwe gedrevenheid ga je daarna aan de slag:

Tijdens de logistieke “prep” krijg je uitleg over jouw rol als assistent in de training. Er wordt je precies uitgelegd wat er van je wordt verwacht tijdens de training. We bereiden procesmaterialen voor en maken je wegwijs in het pand zodat we helemaal klaar zijn voor de training. Dit moment wordt ook gebruikt voor het vieren van onze (tussen)resultaten van de kick off en kunnen er vragen worden gesteld m.b.t. jouw ontwikkeling en doelen. Ook wordt je een Go For Success boekje uitgereikt met vragen die je tijdens de trainingsuren kan beantwoorden, waardoor jij je eigen inzichten creëert tijdens de training.

Door dagelijks te investeren (tijd is afhankelijk van hoeveel je wilt investeren) in jezelf ga je je doelen realiseren. Je krijgt inspiratie, vragen en opdrachten door middel van de Go For Success app-groep, waarin we ook elkaar stimuleren, motiveren en inspireren om in actie te blijven. Èn we vieren op verschillende manieren onze successen!

Na de training gebruik jij je “bonus’ tijd om je doelen en voornemens te realiseren met de nieuwe inzichten en lessen die jij uit de training hebt gehaald.

Dag 5 van de Maxellence is de afsluiting van jouw Go For Success ! We vieren dan ook jouw resultaten en successen!

Win-win

Jij een nieuwe ervaring, een coachtraject, een update en weer de punten op de i.

Wij een assistent in onze training, een enthousiaste oud-deelnemer als teamlid en een ambassadeur. Win-win!

 

“Je onbewuste zelfbeeld is het geheim tussen je voornemens, wensen, planning en het daadwerkelijke succes.”

 

Voor wie?
Voor iedereen die eerder de Maxellence training heeft gedaan, zich hierin herkent en zijn gewenste resultaten sneller wil bereiken.

Duur traject
1 kick off ochtend, 1 prep ochtend, 3 dagen Maxellence aaneensluitend + dag 4  (1 week later) en dag 5 (ca. 3 maanden na dag 4)

Kosten
Dit gehele traject op basis van beschikbaarheid en directe aanmelding is kosteloos; het kost je alleen (vrije) tijd.

Dit gehele traject op basis van beschikbaarheid en onderdeel van een totaaltraject (zoals in combinatie met andere training(en) en coaching) en met extra begeleiding/coaching op maat ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling € 500,- excl. BTW

Inclusief
Werkboek en tijdens alle 4 de trainingsdagen lunch, fruit, versnaperingen en drankjes.  (ontbijt, diner en overnachtingen zijn niet inbegrepen)

Meer weten?
Heb je vragen over de inhoud, trainingsdata, tijden, aanmelden of andere zaken? Neem dan contact met ons op zodat we alle vragen kunnen beantwoorden.

 

“Laat je kwaliteit van leven niet aan toeval over!”

Ervaringen met Go For Success

Een openbaring zo zou ik de GFS willen noemen en weet je waarom? Een openbaring omdat ik aan de zijlijn kon zien wat er gebeurde in de processen van de deelnemers. De opbouw in het programma zorgt ervoor dat je een inkijkje krijgt in hoe Joyce en Jeroen te werk gaan op naar een climax en als concreet resultaat kan ik zeggen dat ik vrijwel meteen op mijn eigen (leer)doelen ben afgegaan. (klik op naam voor het hele verhaal)…
Karin Oudhsoorn
De Go For Succes heb ik ervaren als een welkome reset. De mogelijkheid om je op jezelf te richten. Alle inzichten, die je tijdens jouw Maxellence hebt gekregen, worden tijdens de GFS gesterkt en nieuwe inzichten voeg je hier dankbaar aan toe. (klik op naam voor het hele verhaal) …
Evelien Overmans
Na een maand had ik bijna al mijn doelen behaald en merk ik dat mijn zelfwaardering weer een stuk verbeterd is. Ik heb ook besloten dat ik in mezelf blijf investeren en voor de komende maanden weer doelen ga stellen en een Master ga doen bij Maxwise. (klik op naam voor het hele verhaal)…
Lizzy Suijkerbuijk
Back To Top