Go For Success (i.c.m. assisteren in de Maxellence training)

Heb jij de Maxellence gedaan en wil je deze nog een keer meemaken? Dat kan in de vorm van ons trainingstraject: Go For Success!

Herken je de resultaten van de Maxellence training nog?

Met de Maxellence training verhoog je zelf de kwaliteit van leven. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten.

De door jou (en je organisatie) gewenste meetbare resultaten behaal je makkelijker, sneller en met meer plezier. Je bent in staat om jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter te gebruiken en je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei.

In dit traject mag je de training kosteloos nogmaals meemaken, niet als deelnemer, maar aan de zijlijn als assistent. Je leert, assisteert in processen, maakt aantekeningen voor jezelf en ondersteunt ons team met logistieke zaken rondom de training in het pand.

Wil je hierbij extra begeleiding en coaching op maat ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan kost dit traject € 500,-

We verwachten je volledig aanwezigheid en commitment bij de Maxellence training Je begeleid, observeert en reflecteert in het leerproces van de deelnemers waardoor je een beter beeld krijgt van het functioneren van anderen én jezelf, je herkent sneller contra-productief gedrag en je krijgt inzicht in hoe wij aankijken tegen het coachen van de deelnemers. We nemen je mee in onze gedachtegang. Met sommige processen doe je actief mee en krijg je de kans een verdieping aan te brengen op hetgeen je zelf destijds geleerd hebt. Hierdoor kan je voor jezelf reflecteren m.b.t. jouw functioneren, samenwerking en eventuele begeleiding of coaching van collega’s of andere mensen.

Go For Success. Hoe dan?

Wat dit betekent in de praktijk bespreken we tijdens de “kick off en de prep”’! We starten namelijk met een live meeting – een kick off! Dit in teken van jouw doelen, wensen en verlangens! Met inspiratie en nieuwe gedrevenheid ga je daarna aan de slag:

Tijdens de logistieke “prep” krijg je uitleg over jouw rol als assistent in de training. Er wordt je precies uitgelegd wat er van je wordt verwacht tijdens de training. We bereiden procesmaterialen voor en maken je wegwijs in het pand zodat we helemaal klaar zijn voor de training. Dit moment wordt ook gebruikt voor het vieren van onze (tussen)resultaten van de kick off en kunnen er vragen worden gesteld m.b.t. jouw ontwikkeling en doelen. Ook wordt je een Go For Success boekje uitgereikt met vragen die je tijdens de trainingsuren kan beantwoorden, waardoor jij je eigen inzichten creëert tijdens de training.

Door dagelijks te investeren (tijd is afhankelijk van hoeveel je wilt investeren) in jezelf ga je je doelen realiseren. Je krijgt inspiratie, vragen en opdrachten door middel van de Go For Success app-groep, waarin we ook elkaar stimuleren, motiveren en inspireren om in actie te blijven. Èn we vieren op verschillende manieren onze successen!

Na de training gebruik jij je “bonus’ tijd om je doelen en voornemens te realiseren met de nieuwe inzichten en lessen die jij uit de training hebt gehaald.

De terugkomdag van de Maxellence is de afsluiting van jouw Go For Success ! We vieren dan ook jouw resultaten en successen!

Win-win

Jij een nieuwe ervaring, een coachtraject, een update en weer de punten op de i.

Wij een assistent in onze training, een enthousiaste oud-deelnemer en een ambassadeur. Win-win!

 

“Je onbewuste zelfbeeld is het geheim tussen je voornemens, wensen, planning en het daadwerkelijke succes.”

 

Voor wie?
Voor iedereen die eerder de Maxellence training heeft gedaan, zich hierin herkent en zijn gewenste resultaten sneller wil bereiken.

Duur traject
1 kick off avond, 1 prep ochtend, 3 dagen Maxellence aaneensluitend + 1 terugkomdag

Kosten
Dit gehele traject op basis van beschikbaarheid en directe aanmelding is kosteloos; het kost je alleen (vrije) tijd.

Dit gehele traject op basis van beschikbaarheid en onderdeel van een totaaltraject (zoals in combinatie met andere training(en) en coaching) en met extra begeleiding/coaching op maat ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling € 500,- excl. BTW

Inclusief
Werkboek en tijdens alle 4 de trainingsdagen lunch, fruit, versnaperingen en drankjes.  (ontbijt, diner en overnachtingen zijn niet inbegrepen)

Meer weten?
Heb je vragen over de inhoud, trainingsdata, tijden, aanmelden of andere zaken? Neem dan contact met ons op zodat we alle vragen kunnen beantwoorden.

 

“Laat je kwaliteit van leven niet aan toeval over!”

Ervaringen met Maxellence

Jullie zijn GOUD waard!! Jullie doen iets goeds! Jullie zijn TOP. De combinatie van jullie directheid, eerlijkheid, zorg, humor en alles vanuit liefde werkt goed voor mij. No nonsense toppers! Ik heb mezelf in het diepe gegooid en ik had geen idee wat er ging gebeuren. Het was een training die ik echt moest doen van een vriendin. Het heeft me VEEL meer gebracht dan ik ooit had gedacht. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan, die er eigenlijk altijd al is geweest. 😊 In de periode voordat ik de training ging doen had ik geen werk en kon ik moeilijk een richting bepalen waar ik naartoe wilde met mijn leven. Ik kon moeilijk keuzes maken voor mezelf omdat ik ook niet genoeg in mijn kracht stond om echt te weten welke richting ik op wilde met mijn leven. Ik was erg beïnvloedbaar en hechte enorm veel waarde aan de mening van anderen. Ik voelde me onstabiel en emotioneel ging ik alle kanten op. Het voornaamste wat ik uit de training wilde halen was mijn kracht weer terugvinden. Weten wie ik ben en wat mijn waardes zijn. Daarnaast was ik erg nieuwsgierig naar de werking van mijn…

Het verschil zit ‘m erin dat ik dit na deze training echt voel. Het is zo! In alle andere opleidingen en cursussen wist ik dit wel, had ik het inzicht ook maar mijn hoofd en mijn hart dachten er toch stiekem anders over. In mijn hart bleef ik twijfelen aan mezelf en mijn eigen kunnen. Nu niet meer.
Suzanne van Geel
De Maxellence training overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu beter de controle behouden over bepaalde conflictsituaties en makkelijker omgaan met verschillende communicatiestijlen. Daarnaast ben ik beter in staat om conflicten te mijden.
Sacha Namjesky
Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook.
Marc de Crom
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben.
Natasja Geise-Pompen
Ik ben altijd blij geweest dat mijn werk een bijdrage levert aan meer natuur voor mensen. Maar jullie kunnen met recht zeggen dat jullie de wereld een stukje mooier en beter maken.
Marloes Mennen
De training heeft mij een nieuw perspectief geboden, mijn persoonlijke ontwikkeling een impuls gegeven en levert nog dagelijks inspiratie en voldoening op.
Frank Leijnse
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt.
Fleur Monteiro
Het is geen cursus die net zo snel verdwijnt als dat hij kwam, maar het biedt een resultaat dat blijft hangen en dat je echt verder brengt.
Sander Bijl
Verdriet hoeft mij niet te belemmeren, maar ik hoef het ook niet te negeren. Dat geeft Rust.
José Leclercq