Skip to content

Master

Na je deelname aan Maxellence kun je met deze training de volgende stap nemen. Van persoonlijk leiderschap naar persoonlijk meesterschap.

Je hebt al geleerd wat leiderschap betekent en je hebt je krachten en kwaliteiten leren kennen door dit zelf te ervaren. Je kent ook je valkuilen en kan jezelf corrigeren. Je ervaart regie in je professioneel en persoonlijk leven en je kunt inspelen op veranderingen en onverwachte situaties. In de Master gaan we dieper in op confronterende situaties en situaties die anders lopen dan verwacht. Je leert direct schakelen en een stap te maken van controleren naar loslaten, terwijl je verantwoordelijkheid neemt. Je neemt beslissingen sneller en intuïtiever, je stimuleert anderen en er is ruimte voor creativiteit.

Waarom Master?
Je hebt de Maxellence gevolgd en je wilt een stap verder naar persoonlijk meesterschap. Je ziet wat Maxellence je heeft gebracht en je wilt je kracht en drive om je doelen te bereiken en je dromen te realiseren vergroten.

Resultaten
De Master geeft doel en betekenis aan je bestaan op een professioneel, persoonlijk en sociaal niveau en verhoogt de kracht en drive om nieuwe doelen te bereiken en dromen te realiseren.
– snellere besluitvorming (meer daadkracht)
– krachtige sturing
– eenvoud in verantwoordelijkheid, eenvoud in handelen
– meer creativiteit en zelfexpressie
– sneller behalen van doelen
– rust en verhoogde intuïtie
– denkprocessen versnellen
– groter correctievermogen

Hoe?
Net als bij Maxellence werken we met ervaringsleer. We richten ons dus niet op een tas vol kunstjes en aangeleerde gedragingen. Je leert door te doen. Tijdens de training sta je stil bij jouw negatieve of blokkerende overtuigingen. Deze leer je herkennen, je leert hiermee om te gaan en sterker nog, je leert deze overtuigingen effectief te gebruiken.

Voor wie?
De Master is een vervolgtraining van de Maxellence-training. De Master training wordt slechts twee keer per jaar gegeven en is toegankelijk voor iedereen die de Maxellence training minimaal drie maanden geleden heeft gedaan.

Duur
3 dagen; 2 dagen aaneengesloten + 1 terugkomdag

Kosten  € 2.750,- (excl. btw)

Klik hier voor de trainingsdata

Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op

Inclusief deelnemersmap en tijdens alle drie de trainingsdagen; lunch, fruit, versnaperingen en drankjes, diner alleen op dag 1  (op dag 2 en 3 wordt geen diner genuttigd). Na afronding ontvang je ook een deelnamecertificaat.

Eventuele hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen (we adviseren je deze voor dag 1 bij te boeken i.v.m. lange trainingsdag) kosten € 110 – excl. 9% BTW per nacht (incl. ontbijt en citytax)

 

Ervaringen met Master

Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook. Ik zou het zo weer overdoen. (klik op naam voor het hele verhaal)…
Marc de Crom
Het is net dat ene extra stapje voor je zelf, het geeft je meer rust, in doen en gedachten. Ik ben standvastiger, ik twijfel niet meer, ik sta meer achter mezelf, ik ben minder beïnvloedbaar. Ik kan de hele wereld aan na de master!…
Jerina de Lange
Ik val veel minder snel in mijn valkuilen. Ik heb veel in de hand. En dat is fijn. Ik ervaar veel meer rust en ik ben bewust van mijn acties. Ik zoek de verantwoording bij mezelf en geef de schuld niet aan anderen, waardoor ik meer invloed heb.…
Ron van Dorst
Het verschil zit in dat goed is ook daadwerkelijk goed en niet goed genoeg. Na de Maxellence kon ik aan de slag, maar bij de master doe je alles helemaal vanuit jou.…
Lilian Hardenberg
Ik kom snel in actie en stel geen zaken uit. Ik ben krachtiger en aanwezig in situaties waar ik me voorheen niet op mijn gemak was. Ik reageer spontaner. Het leidt bij mij tot betere prestaties op mijn werk en veel meer lol en liefde in privé relaties.…
Donald Kwint
Na de training viel vooral op dat ik sneller denk, schakel, in actie kom en keuzes maak.…
Katja Damen
Back To Top