Master

Na je deelname aan Maxellence kun je met deze training de volgende stap nemen. Van persoonlijk leiderschap naar persoonlijk meesterschap.

Je hebt al geleerd wat leiderschap betekent en je hebt je krachten en kwaliteiten leren kennen door dit zelf te ervaren. Je kent ook je valkuilen en kan jezelf corrigeren. Je ervaart regie in je professioneel en persoonlijk leven en je kunt inspelen op veranderingen en onverwachte situaties. In de Master gaan we dieper in op confronterende situaties en situaties die anders lopen dan verwacht. Je leert direct schakelen en een stap te maken van controleren naar loslaten, terwijl je verantwoordelijkheid neemt. Je neemt beslissingen sneller en intuïtiever, je stimuleert anderen en er is ruimte voor creativiteit.

Waarom Master?
Je hebt de Maxellence gevolgd en je wilt een stap verder naar persoonlijk meesterschap. Je ziet wat Maxellence je heeft gebracht en je wilt je kracht en drive om je doelen te bereiken en je dromen te realiseren vergroten.

Resultaten
De Master geeft doel en betekenis aan je bestaan op een professioneel, persoonlijk en sociaal niveau en verhoogt de kracht en drive om nieuwe doelen te bereiken en dromen te realiseren.
– snellere besluitvorming (meer daadkracht)
– krachtige sturing
– eenvoud in verantwoordelijkheid, eenvoud in handelen
– meer creativiteit en zelfexpressie
– sneller behalen van doelen
– rust en verhoogde intuïtie
– denkprocessen versnellen
– groter correctievermogen

Hoe?
Net als bij Maxellence werken we met ervaringsleer. We richten ons dus niet op een tas vol kunstjes en aangeleerde gedragingen. Je leert door te doen. Tijdens de training sta je stil bij jouw negatieve of blokkerende overtuigingen. Deze leer je herkennen, je leert hiermee om te gaan en sterker nog, je leert deze overtuigingen effectief te gebruiken.

Voor wie?
De Master is een vervolgtraining voor deelnemers die de Maxellence-training hebben gevolgd.

Duur
3 dagen; 2 dagen aaneengesloten + 1 terugkomdag

Kosten
€ 1.795,- ex BTW. Koffie, thee, fris, lunch, snacks op alle dagen zijn inbegrepen, zowel het diner op dag 1. Op de andere dagen wordt geen diner genuttigd.

Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op

De Maxellence Master wordt slechts één of twee keer per jaar gegeven en is toegankelijk voor iedereen die de Maxellence training minimaal drie maanden geleden heeft gedaan.

Ervaringen met Master