skip to Main Content
Marije over Move the Mountain in 33 days

Fijne cursus die mij zowel privé als professioneel veel heeft gebracht! De gestructureerde aanpak en focus hebben mij energie en een…Lees meer

Lianne over Soundwise
Ik merk verbetering in mijn relaties
Marloes Mennen, Staatsbosbeheer, over Maxellence
Ik ben altijd blij geweest dat mijn werk een bijdrage levert aan meer natuur voor mensen. Maar jullie kunnen met recht zeggen dat jullie de wereld een stukje mooier en beter maken.
Eline (27 jaar) over Move the Mountain in 33 days

Wauw, wat kun je veel bereiken in 33 dagen! Naast de vele wat kleinere doelen die ik behaald heb, heb…Lees meer

Karin (54 jaar) over coaching
Het coachtraject heeft me vooral gebracht dat ik – meer dan ooit – besef dat ik bepaal wat er gebeurt in mijn leven en dat ik vooral de dingen wil doen waar ik positieve energie van krijg. Soms ging het traject gepaard met verdriet of frustratie, voornamelijk door het besef hoe vast je kan zitten in negatieve overtuigingen. Dank Joyce voor het voorhouden van een spiegel en voor je warme betrokkenheid. Ik gun iedereen zo’n traject.
Natasja Geise-Pompen, Docente Nederlands, over Maxellence
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben.
Djaico Lanslots over Back on Track
Door de goede coaching en de bijbehorende Maxellence training in dit traject zijn er zoveel nieuwe deuren opengegaan.
Sacha Namjesky over Maxellence
De Maxellence training overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu beter de controle behouden over bepaalde conflictsituaties en makkelijker omgaan met verschillende communicatiestijlen. Daarnaast ben ik beter in staat om conflicten te mijden.
Katja Damen over Master
Na de training viel vooral op dat ik sneller denk, schakel, in actie kom en keuzes maak.
Sander Bijl over Maxellence
Het is geen cursus die net zo snel verdwijnt als dat hij kwam, maar het biedt een resultaat dat blijft hangen en dat je echt verder brengt.
Donald Kwint, beleidsontwikkelaar sociale zekerheid, over Master
Ik kom snel in actie en stel geen zaken uit. Ik ben krachtiger en aanwezig in situaties waar ik me voorheen niet op mijn gemak was. Ik reageer spontaner. Het leidt bij mij tot betere prestaties op mijn werk en veel meer lol en liefde in privé relaties.
Bart op ’t Hof, Retail Development Coördinator over Back on Track
11 maanden geleden kwam bij mij de man met de hamer. In december begon ik het traject en in februari was ik weer aan de slag. Als ik zie waar ik nu sta is dat een enorm verschil! Kwaliteit van leven is enorm omhoog gegaan! Maak weer stappen vooruit op mijn werk!
Suzanne Olde Riekerink, Personeelmanagementadviseur
Het ervaringsleren was echt nieuw voor mij en het werkte. Ik kon er niet omheen lopen, me eruit kletsen, ik moest erdoor.
Jan van der Pas, vml. directeur zorgcentrum over organisatieontwikkeling
Ikzelf heb meerdere trainingen & opleidingen gevolgd. Er werd vaak veel beloofd, weinig waargemaakt. Op advies van één van mijn collega’s toch de knoop doorgehakt. Beslist geen spijt van.
Lizzy Suijkerbuijk (Feliz Events) over Go For Success

Ik heb de afgelopen maand de Go For Success traject bij Maxwise gedaan. Het was erg fijn om weer aan…Lees meer

Anoniem over Move the Mountain in 33 days

Het grappige is dat ik in gestapt ben omdat het me gevraagd werd door iemand anders en ik dacht waarom…Lees meer

Anoniem over Move the Mountain in 33 days

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de mooie inzichten. Door de training heb ik veel over mijzelf geleerd en ben…Lees meer

Henk Kleuskens, Proces Implementatiemanager over Coaching
Doel-coaching werkt perfect. Ik heb megaveel behaald: Ik heb een nieuwe baan, daarbij een hoger inkomen. Mijn huis is na jaren opgeruimd en ben weer bezig met hobby's en sport.
Ron van Dorst, ICT Consultant, over Master
Ik val veel minder snel in mijn valkuilen. Ik heb veel in de hand. En dat is fijn. Ik ervaar veel meer rust en ik ben bewust van mijn acties. Ik zoek de verantwoording bij mezelf en geef de schuld niet aan anderen, waardoor ik meer invloed heb.
Lillian Hardenberg, Provincie Zeeland, over Master
Het verschil zit in dat goed is ook daadwerkelijk goed en niet goed genoeg. Na de Maxellence kon ik aan de slag, maar bij de master doe je alles helemaal vanuit jou.
Marc de Crom, MT-lid / adviseur P&O en Hoofd P&O a.i. over Master
Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook.
Suzanne van Geel, gedragswetenschapper over Maxellence
Het verschil zit ‘m erin dat ik dit na deze training echt voel. Het is zo! In alle andere opleidingen en cursussen wist ik dit wel, had ik het inzicht ook maar mijn hoofd en mijn hart dachten er toch stiekem anders over. In mijn hart bleef ik twijfelen aan mezelf en mijn eigen kunnen. Nu niet meer.
Frank Leijnse over Maxellence
De training heeft mij een nieuw perspectief geboden, mijn persoonlijke ontwikkeling een impuls gegeven en levert nog dagelijks inspiratie en voldoening op.
Renata Hendriks, eigenaar Renations over Soundwise 1 en 2
Wat ik er vooral aan heb gehad, is dat ik meer naar mijn sterke punten kijk (die heel duidelijk worden tijdens de cursus) en deze meer zal gaan in zetten in mijn eigen bedrijf. Kortom een aanrader: doen!!!!
Evelien Overmans over Go For Success

De Go For Succes heb ik ervaren als een welkome reset. De mogelijkheid om je op jezelf te richten. Als…Lees meer

Janneke over coaching i.c.m. Maxellence training

Janneke, beleidsmedewerker gemeente, 42 jaar Bij Maxwise heb ik loopbaanbegeleiding in combinatie met de Maxellence Training gedaan. Het heeft me…Lees meer

Ko van den Berge, algemeen directeur, gemeente Borsele over organisatieontwikkeling
Naast de versterking van het wederzijds begrip heeft het heel veel positieve energie opgeleverd. Mensen zijn daardoor zakelijk en privé enorm gegroeid.
Nicole Veldhuijsen, senior functioneel beheer over 30 dagen challenge

Ik ben de 30 dagen challenge gaan volgen nadat ik in een hele vervelende situatie terecht kwam. Een situatie die…Lees meer

Natasja van Dwingelen, directeur van Ciente Consult over Soundwise 1 en 2
Soundwise II heeft me met name meer automatisch leren schakelen tussen de stijlen, je hoeft er na de training minder bij na te denken.
Marieke, praktijkhouder in de zorg over 30 dagen challenge

Maxellence was voor mij een grote stap om mijzelf te herpakken/resetten/weer van mijzelf te houden/dat ik er mag zijn. De…Lees meer

Fleur Monteiro over Maxellence
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt.
Vianne Scharloo over Move the Mountain in 33 days

Wauw, wat was het weer eens fijn om een stok achter de deur te hebben en wat kun je veel…Lees meer

Jerina de Lange, gemeente Borsele over Master
Het is net dat ene extra stapje voor je zelf, het geeft je meer rust, in doen en gedachten. Ik ben standvastiger, ik twijfel niet meer, ik sta meer achter mezelf, ik ben minder beïnvloedbaar. Ik kan de hele wereld aan na de master!
Patricia over Move the Mountain in 33 days

De afgelopen weken heb ik Move the Mountain van Maxwise Trainingen gevolgd en ben er zo blij mee! Heerlijk om…Lees meer

Ron Houet over Back on Track
Ik hoef niet de beste niet meer te zijn, goed is goed. Ik leg de lat niet meer te hoog en ik durf nee te zeggen.
Gerrie over de Soundwise

Ik wilde graag een paar handvaten om duidelijker te communiceren. Ik ben meer het type: “laat maar, ik pas me…Lees meer

Leonie Hogewoning over Soundwise
De trainingsdag was fantastisch! Niet alleen heb ik nu inzicht in welk communicatie model(len) bij mij hoort, ik weet nu welke verschillende stijlen er zijn, welke eigenschappen deze hebben en hoe je hier het beste mee kunt communiceren.
Lenny van de Biezen over Soundwise
Ik vond de herhaling, de oefeningen en aansprekende voorbeelden zinvol. En ook het in de praktijk ervaren van de verschillen in stijlen, zodat snellere herkenning mogelijk wordt.
Patricia van Lieshout, Manager Buitencentrum Schoorlse Duinen SBB over 30 dagen challenge

Ik merk dat ik echt zo veel profijt heb van de 30 dagen Challenge. Ik betrek opmerkingen niet direct op…Lees meer

José Leclercq over Maxellence
Verdriet hoeft mij niet te belemmeren, maar ik hoef het ook niet te negeren. Dat geeft Rust.
Sol, Data Manager, 45 jaar over Masterclass, versterk je eigen leiderschap

Ik ben de Masterclass gaan volgen omdat ik meer regie wilde over mijn leven, minder het gevoel hebben dat alles…Lees meer

Stefan Juffermans over Coaching
Ik heb leren kijken en inzien dat ook hele kleine en normale zaken grote successen kunnen zijn, waaruit ik veel positieve kracht heb verzameld. En ik heb - zonder concessies te doen een nieuwe baan gevonden.
Sil Dekkers, Freelancer: Dans, Model, Horeca, jeugdwerk 31 jaar over Maxellence
Ik heb vrijwel alles meteen kunnen toepassen, zelfs nog voor de terugkomdag. En nu een half jaar na de training vallen de kwartjes nog steeds. Het heeft me VEEL meer gebracht dan ik ooit had gedacht. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan!
Thomas van der Heijden, 24 jaar, fitness instructeur over 30 dagen challenge

Door deze challenge heb ik geleerd dat ik al deze negatieve gevoelens gewoon heb en daar bij stil mag staan.…Lees meer

Peter Roeland, Managing director over organisatieontwikkeling
Maxwise biedt duidelijke meerwaarde in situaties waarin personen een belangrijke carrièrestap maken. ik heb dat als leidinggevende meerdere malen mogen ervaren.

Onze klanten
Maxwise traint en coacht ondernemers, managers, medewerkers, specialisten en teams van diverse grote en kleine organisaties, zoals:

 • ABAB Accountants & Adviseurs
 • ABCounseling
 • AKD Advocaten & Notarissen
 • Avans Hogeschool Breda
 • Altijd Lente Kinderopvang
 • Baas BV
 • BAM infrarail
 • BENU Apotheken
 • Bevolkingsonderzoek Midden-West
 • Boerma instituut
 • Brocacef BV
 • Buitenhuis Advies
 • Centrum Bezuidenhout
 • CSU Total Care
 • CURIO
 • CZ zorgkantoor BV
 • De Boer Structures
 • Döhler
 • Fitness4all Breda
 • Fontys Hogescholen
 • Frankly
 • Funatic
 • Politie Twente
 • Gemeente Breda
 • Gemeente Borsele
 • Gemeente Den Haag
 • Gemeente Dordrecht
 • Gemeente Etten-Leur
 • Gemeente Halderberge
 • Gemeente Kapelle
 • GGD Hart voor Brabant
 • GGD Rotterdam Rijnmond
 • GGZ Centraal
 • GT Yachtbrokers
 • GTV
 • Hi-Systems
 • Hogeschool Rotterdam
 • Hogeschool Utrecht
 • Hoogheemraadschap Van Schieland En De Krimpenerwaard
 • Humanitas DMH
 • IHC Merwede
 • IPCO
 • Jeugdhulp Zeeland
 • Kober kinderopvang
 • Koning Willem I College
 • Koninklijke Vezet
 • Mead Johnson Nutrition
 • Medworq
 • Mgr. Frencken College
 • Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 • NVM
 • ONT
 • PharmaPartners
 • Praktijkschool De Pijler
 • Provincie Zeeland
 • ROC Mondriaan
 • Royal SMIT Transformers
 • RPS Analyse BV
 • Saffier Maritiem
 • Servicecentrum Drechtsteden
 • Spie Nederland
 • Spijtenburg Werving en Advies
 • Staatsbosbeheer
 • Staatsbosbeheer Groningen
 • Star-SHL
 • Stichting ROC West-Brabant
 • Stichting Het Zuid-Hollands Landschap
 • Syntess Software
 • Tandheelkundige Praktijk Verhoeven
 • TSS
 • UMCG Zorg BV
 • Universiteit Leiden
 • Veiligheidsregio Zeeland
 • Verwijspraktijk Voor Tandheelkunde
 • Vroon
 • VORM Ontwikkeling BV
 • Waterschap Brabantse Delta
 • Waterschap Scheldestromen
 • Weir Minerals
 • Zeelandia
 • Zemic Europe
 • Ziekenhuis Rijnstate
 • Zuid Hollands Landschap

 

Doeltreffend. Bevlogen. Verrijkend.

Back To Top