skip to Main Content
Karin (54 jaar) over coaching
Het coachtraject heeft me vooral gebracht dat ik – meer dan ooit – besef dat ik bepaal wat er gebeurt in mijn leven en dat ik vooral de dingen wil doen waar ik positieve energie van krijg. Soms ging het traject gepaard met verdriet of frustratie, voornamelijk door het besef hoe vast je kan zitten in negatieve overtuigingen. Dank Joyce voor het voorhouden van een spiegel en voor je warme betrokkenheid. Ik gun iedereen zo’n traject.
Sil Dekkers over Maxellence
De training is rechtdoorzee, geen poespas, er wordt niet omheen gedraaid. Dit vond ik erg fijn en dit doen jullie heel goed! Op deze manier hebben jullie mij meteen open gekregen en heb ik snel en effectief geleerd en kunnen handelen. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan! (klik op naam voor het hele verhaal)
Thomas van der Heijden over 30 dagen challenge
Ik heb ontzettend veel uit deze challenge gehaald en ben ik ontzettend dankbaar voor alles! Ik ben vol vertrouwen en ik geniet van alles wat er is! Daarom raad ik deze challenge aan, ik gun iedereen hetzelfde!  Ik heb geleerd gevoelens te omarmen zoals ze zijn, ze zijn immers ook van mij! Daarnaast heb ik door ze te accepteren veel meer invloed op mijn positieve gedachten en gevoelens. Ik weet nu hoe ik het kan omzetten.
José Leclercq over Maxellence
Wat voor mij heel waardevol is, is hoe ik om kan gaan met verdriet. Dat het mij niet meer hoeft te belemmeren, maar dat ik het ook niet hoef te negeren. Dat geeft rust. De training was een waardevolle en leerzame investering.
Natasja Geise-Pompen over Maxellence
Bedankt Maxwise voor deze ervaring – ik neem dit mijn leven lang mee! Een training om nooit meer te vergeten en om profijt voor het leven van te hebben. (klik op naam voor het hele verhaal)
Suzanne van Geel over Maxellence
Het verschil zit ‘m erin dat ik dit na deze training echt voel. Het is zo! In alle andere opleidingen en cursussen wist ik dit wel, had ik het inzicht ook maar mijn hoofd en mijn hart dachten er toch stiekem anders over. In mijn hart bleef ik twijfelen aan mezelf en mijn eigen kunnen. Nu niet meer. De training heeft voor mij echt veel veranderd. De kleine dingen waar ik al zolang tegenaan liep zijn er niet meer of een heel stuk minder. Ik heb geleerd in actie te komen en de drempels om dat te gaan doen zijn een stuk lager.
Nicole van Veldhuijsen over 30 dagen challenge
De training heeft mij gebracht dat ik duidelijke keuzes kan maken voor mezelf zonder me er vervelend bij te voelen. Ik kan kiezen en richting bepalen. Ik voel me zekerder en vrij. Door te werken aan allerlei gedachtes die ik heb over mezelf (positief en/of negatief) en te leren zien wat wel/niet waar of wel/niet belangrijk voor mij is, heb ik mezelf nog meer leren begrijpen, waarderen en lief te hebben.
Sol, Data Manager, 45 jaar over Masterclass, versterk je eigen leiderschap
Ik heb zó veel geleerd over (onbewuste) denkpatronen, zoals zelfcensuur en inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten. Ik ben echt gaan plannen! Ik werk echt met plan-do-check&act. Ik vraag vaker om hulp en ik noteer en vier mijn successen dagelijks
Marieke over 30 dagen challenge
Wat ik erg fijn vond aan deze training, is dat je iedere dag ermee bezig bent, het je maar tien minuten per dag kost en mooie woorden van je trainer ontvangt. Het mooie is, ik ben ook anders naar mensen om mij heen gaan kijken, ik probeer te zien waarom mensen zo reageren, welke negatieve overtuiging ligt hieraan ten grondslag. Ik probeer hen daarmee te helpen om hierna te kijken en zich er bewust van te laten maken en betrek hun reactie daardoor ook minder op mezelf.
Eline (27 jaar) over Move the Mountain in 33 days

Wauw, wat kun je veel bereiken in 33 dagen! Naast de vele wat kleinere doelen die ik behaald heb, heb…Lees meer

Patricia van Lieshout over 30 dagen challenge
Met de oefeningen van de 30 dagen challenge en een hoop humor, zachtheid en een gevoel van vrijheid was het mogelijk mezelf uit de negatieve situatie te halen en dat gaf mij een heel ander licht op de situatie. De situatie was niet opgelost hoor, maar wel hoe ik er zelf in stond. En dat maakte dat ik er anders mee om kon gaan en vervolgens kon ik een bijdrage leveren aan het oplossen. Hierdoor veranderde de situatie uiteindelijk.
Suzanne Olde Riekerink, Personeelmanagementadviseur
Het ervaringsleren was echt nieuw voor mij en het werkte. Ik kon er niet omheen lopen, me eruit kletsen, ik moest erdoor. Met het doorleven van gedragsalternatieven, is bij mij vertrouwen ontstaan dat ander gedrag kansrijk kan zijn in plaats van risicovol zoals ik het eerder zag. Voorbeeld het lopen in de communicatiestijl van een ander. Ik heb gevoeld hoe het voor een ander is om mij (met mijn communicatiestijl) tegen te komen. De feedback van mijn collega's was goud waard
Lenny van de Biezen over Soundwise
Ik vond de herhaling, de oefeningen en aansprekende voorbeelden zinvol. En ook het in de praktijk ervaren van de verschillen in stijlen, zodat snellere herkenning mogelijk wordt.
Leonie Hogewoning over Soundwise
De trainingsdag was fantastisch! Niet alleen heb ik nu inzicht in welk communicatie model(len) bij mij hoort, ik weet nu welke verschillende stijlen er zijn, welke eigenschappen deze hebben en hoe je hier het beste mee kunt communiceren.
Lizzy Suijkerbuijk over Go For Success
Na een maand had ik bijna al mijn doelen behaald en merk ik dat mijn zelfwaardering weer een stuk verbeterd is. Ik heb ook besloten dat ik in mezelf blijf investeren en voor de komende maanden weer doelen ga stellen en een Master ga doen bij Maxwise. (klik op naam voor het hele verhaal)
Jerina de Lange, gemeente Borsele over Master
Het is net dat ene extra stapje voor je zelf, het geeft je meer rust, in doen en gedachten. Ik ben standvastiger, ik twijfel niet meer, ik sta meer achter mezelf, ik ben minder beïnvloedbaar. Ik kan de hele wereld aan na de master!
Fleur Monteiro over Maxellence
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt. Met deze training wilde ik leren vertrouwen op mezelf en mijn kennis en kunde en het duidelijker stellen van doelen op mijn werk. Het eindresultaat heeft dit ver overstegen. (klik op naam voor het hele verhaal)
Renata Hendriks, eigenaar Renations over Soundwise 1 en 2
Wat ik er vooral aan heb gehad, is dat ik meer naar mijn sterke punten kijk (die heel duidelijk worden tijdens de cursus) en deze meer zal gaan in zetten in mijn eigen bedrijf. Kortom een aanrader: doen!!!!
Sander Bijl over Maxellence
Het is geen cursus die net zo snel verdwijnt als dat hij kwam, maar het biedt een resultaat dat blijft hangen en dat je echt verder brengt. De training onderscheidt zich omdat het geen trucje of abstracte theorie is. Je krijgt juist de tools aangereikt om er zelf echt mee aan de slag te gaan.
Frank Leijnse over Maxellence
De training heeft mij een nieuw perspectief geboden, mijn persoonlijke ontwikkeling een impuls gegeven en levert nog dagelijks inspiratie en voldoening op. (klik op naam voor het hele verhaal)
Marije over Move the Mountain in 33 days

Fijne cursus die mij zowel privé als professioneel veel heeft gebracht! De gestructureerde aanpak en focus hebben mij energie en een…Lees meer

Jan van der Pas, vml. directeur zorgcentrum over organisatieontwikkeling
Ikzelf heb meerdere trainingen & opleidingen gevolgd. Er werd vaak veel beloofd, weinig waargemaakt. Op advies van één van mijn collega’s toch de knoop doorgehakt. Beslist geen spijt van. Tijdens het proces van de training is niet alleen gezocht naar de zwakke kanten maar werd ook veel nadruk gelegd op de gezamenlijke en (vooral) individuele kwaliteiten van de cursisten. Dat heeft een grote meerwaarde.
Vianne Scharloo over Move the Mountain in 33 days

Wauw, wat was het weer eens fijn om een stok achter de deur te hebben en wat kun je veel…Lees meer

Patricia over One Day Change
Ik stapte in met een bult nieuwsgierigheid. Weer focus op mijn persoonlijke leiderschap. Zin in! Nu na deze training voel ik het vanuit mezelf. Ik ben een powervrouw!! En dit helpt me zo om vanuit mijn visie het leven verder aan te pakken en stappen te zetten. Het was oprecht een One Day Change.
Patricia over Move the Mountain in 33 days

De afgelopen weken heb ik Move the Mountain van Maxwise Trainingen gevolgd en ben er zo blij mee! Heerlijk om…Lees meer

Donald Kwint, beleidsontwikkelaar sociale zekerheid, over Master
Ik kom snel in actie en stel geen zaken uit. Ik ben krachtiger en aanwezig in situaties waar ik me voorheen niet op mijn gemak was. Ik reageer spontaner. Het leidt bij mij tot betere prestaties op mijn werk en veel meer lol en liefde in privé relaties.
Ron Houet over Back on Track
Ik hoef niet de beste niet meer te zijn, goed is goed. Ik leg de lat niet meer te hoog en ik durf nee te zeggen.
Johan Verhegge over Maxellence
Ook al heb ik reeds meerdere management trainingen gevolgd, dit was wat mij betreft de eerste training waar je effectief leert omgaan met je eigen aandachtspunten op een praktische manier.
Evelien Overmans (Vroon) over Go For Success
De Go For Succes heb ik ervaren als een welkome reset. De mogelijkheid om je op jezelf te richten. Alle inzichten, die je tijdens jouw Maxellence hebt gekregen, worden tijdens de GFS gesterkt en nieuwe inzichten voeg je hier dankbaar aan toe. (klik op naam voor het hele verhaal)
Marc de Crom over Master
Waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook. Ik zou het zo weer overdoen. (klik op naam voor het hele verhaal)
Sacha Namjesky over Maxellence
De Maxellence training overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu beter de controle behouden over bepaalde conflictsituaties en makkelijker omgaan met verschillende communicatiestijlen. Daarnaast ben ik beter in staat om conflicten te mijden.
Peter Roeland, Managing director over organisatieontwikkeling
Maxwise biedt duidelijke meerwaarde in situaties waarin personen een belangrijke carrièrestap maken. ik heb dat als leidinggevende meerdere malen mogen ervaren.
Anoniem over Move the Mountain in 33 days

Het grappige is dat ik in gestapt ben omdat het me gevraagd werd door iemand anders en ik dacht waarom…Lees meer

Lisa over Werkgeluk coaching
Wat ik met name aan de coaching heb gehad, is dat ik nu beter weet waar ik behoefte aan heb. Dit kan ik dan weer vertalen in een manier van werken die ik fijn vind. Dit is iets waar ik altijd weer op terug kan vallen en dat maakt alles wel een stuk makkelijker.
Annemarie Hoefnagels over Soundwise
Het is enorm fijn om te weten en te zien welke communicatiestijlen er nog meer zijn. Hierdoor krijg je veel meer begrip voor de ander waardoor het verbinden met elkaar makkelijker wordt. Dat verbinden begint met jezelf in je kracht zetten!
Janneke over coaching i.c.m. Maxellence training

Janneke, beleidsmedewerker gemeente, 42 jaar Bij Maxwise heb ik loopbaanbegeleiding in combinatie met de Maxellence Training gedaan. Het heeft me…Lees meer

Stefan Juffermans over Coaching
Ik heb leren kijken en inzien dat ook hele kleine en normale zaken grote successen kunnen zijn, waaruit ik veel positieve kracht heb verzameld. En ik heb - zonder concessies te doen een nieuwe baan gevonden.
Karin Oudshoorn (GGD) over Go For Success
Een openbaring zo zou ik de GFS willen noemen en weet je waarom? Een openbaring omdat ik aan de zijlijn kon zien wat er gebeurde in de processen van de deelnemers. De opbouw in het programma zorgt ervoor dat je een inkijkje krijgt in hoe Joyce en Jeroen te werk gaan op naar een climax en als concreet resultaat kan ik zeggen dat ik vrijwel meteen op mijn eigen (leer)doelen ben afgegaan. (klik op naam voor het hele verhaal)
Ron van Dorst, ICT Consultant, over Master
Ik val veel minder snel in mijn valkuilen. Ik heb veel in de hand. En dat is fijn. Ik ervaar veel meer rust en ik ben bewust van mijn acties. Ik zoek de verantwoording bij mezelf en geef de schuld niet aan anderen, waardoor ik meer invloed heb.
Djaico Lanslots over Back on Track
Door de goede coaching en de bijbehorende Maxellence training in dit traject zijn er zoveel nieuwe deuren opengegaan.
Lianne over Soundwise
Ik merk verbetering in mijn relaties
Lillian Hardenberg, Provincie Zeeland, over Master
Het verschil zit in dat goed is ook daadwerkelijk goed en niet goed genoeg. Na de Maxellence kon ik aan de slag, maar bij de master doe je alles helemaal vanuit jou.
Anoniem over Move the Mountain in 33 days

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de mooie inzichten. Door de training heb ik veel over mijzelf geleerd en ben…Lees meer

Ko van den Berge, algemeen directeur, gemeente Borsele over organisatieontwikkeling
Naast de versterking van het wederzijds begrip heeft het heel veel positieve energie opgeleverd. Mensen zijn daardoor zakelijk en privé enorm gegroeid.
Natasja van Dwingelen, directeur van Ciente Consult over Soundwise 1 en 2
Soundwise II heeft me met name meer automatisch leren schakelen tussen de stijlen, je hoeft er na de training minder bij na te denken.
Lotte Derkse over Maxellence
Ik gun iedereen een Maxwise training! Ik zat tegen een burn-out aan te hikken en toen raadde mijn manager deze training aan. Hij kwam precies op het juiste moment. In 3 dagen tijd ben ik echt een ander mens geworden. Ik ben zelfverzekerder en zowel privé als werkwise ben ik gegroeid als mens.
Marloes Mennen over Maxellence
Ik ben altijd blij geweest dat mijn werk een bijdrage levert aan meer natuur voor mensen. Maar jullie kunnen met recht zeggen dat jullie de wereld een stukje mooier en beter maken. (klik op naam voor het hele verhaal)
Katja Damen over Master
Na de training viel vooral op dat ik sneller denk, schakel, in actie kom en keuzes maak.
Henk Kleuskens over Coaching
Doel-coaching werkt perfect. Ik heb megaveel behaald: Ik heb een nieuwe baan, daarbij een hoger inkomen. Mijn huis is na jaren opgeruimd en ben weer bezig met hobby’s en sport. Ik ben eigenlijk weer actief geworden, terwijl ik voor die tijd zeg maar compleet ingedut was. Mijn leven was eigenlijk vastgelopen. Als mij nu iets niet bevalt, stuur ik gelijk bij en ga geen maanden wachten.
Gerrie over de Soundwise
Na de training ben ik duidelijker, al vind ik dat nog wel soms spannend. Niet alleen zakelijk laat ik mezelf meer horen, maar ik geef ook vaker mijn mening. Ik merk dat het gewaardeerd wordt. Door het te doen wordt het wel steeds makkelijker. Ik leer! 😊 De trainster zei ergens in de training: als je bang bent kan je het evengoed doen. Dit realiseer ik mij nu heel goed. Ik ben nu trots op mezelf dat ik nu toch iets uitspreek wat ik spannend vind. Doordat ik concreter ben geworden gaan de dingen soms ook zoals ik ze wens. Ik leg meer uit, durf mezelf meer te uiten. Ik merk dat mijn zelfwaardering gegroeid is.
Bart op ’t Hof, Retail Development Coördinator over Back on Track
11 maanden geleden kwam bij mij de man met de hamer. In december begon ik het traject en in februari was ik weer aan de slag. Als ik zie waar ik nu sta is dat een enorm verschil! Kwaliteit van leven is enorm omhoog gegaan! Maak weer stappen vooruit op mijn werk!

Onze klanten
Maxwise traint en coacht ondernemers, managers, medewerkers, specialisten en teams van diverse grote en kleine organisaties, zoals:

 • ABAB Accountants & Adviseurs
 • ABCounseling
 • AKD Advocaten & Notarissen
 • Amarant
 • Avans Hogeschool Breda
 • Altijd Lente Kinderopvang
 • ASML
 • Baas BV
 • BAM infrarail
 • BENU Apotheken
 • Bevolkingsonderzoek Midden-West
 • Biesieklette Holding BV
 • Boerma instituut
 • Brocacef BV
 • Buitenhuis Advies
 • Centrum Bezuidenhout
 • CSU Total Care
 • CURIO
 • CZ zorgkantoor BV
 • De Boer Structures
 • Döhler
 • Fitness4all Breda
 • Fontys Hogescholen
 • Frankly
 • Funatic
 • Politie Twente
 • Gemeente Breda
 • Gemeente Borsele
 • Gemeente Den Haag
 • Gemeente Dordrecht
 • Gemeente Etten-Leur
 • Gemeente Halderberge
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch
 • Gemeente Kapelle
 • GGD Haaglanden
 • GGD Hart voor Brabant
 • GGD Rotterdam Rijnmond
 • GGZ Centraal
 • Greendish BV
 • GT Yachtbrokers
 • GTV
 • Hi-Systems
 • Hogeschool Rotterdam
 • Hogeschool Utrecht
 • Hoogheemraadschap Van Schieland En De Krimpenerwaard
 • Humanitas DMH
 • IHC Merwede
 • IPCO
 • Jeugdhulp Zeeland
 • KLM
 • Kober kinderopvang
 • Koning Willem I College
 • Koninklijke Vezet
 • Mead Johnson Nutrition
 • Mediq Nederland BV
 • Medworq
 • MGG Netherlands BV
 • Mgr. Frencken College
 • Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
 • Mozaïk Bergen op Zoom
 • NVM
 • ONT
 • Outcome Measurement BV
 • PinkRoccade Local Government
 • PharmaPartners
 • Praktijkschool De Pijler
 • Provincie Zeeland
 • Provincie Groningen
 • ROC Mondriaan
 • Royal Pas Reform
 • Royal SMIT Transformers
 • RPS Analyse BV
 • Saffier Maritiem
 • Scalda
 • Servicecentrum Drechtsteden
 • Spie Nederland
 • Spijtenburg Werving en Advies
 • Staatsbosbeheer
 • Staatsbosbeheer Groningen
 • Stanislascollege Dalton Delft
 • Star-SHL
 • Stichting Pameijer
 • Stichting ROC West-Brabant
 • Stichting Het Zuid-Hollands Landschap
 • Square Information Solutions
 • Syntess Software
 • Tandheelkundige Praktijk Verhoeven
 • Tergooi MC
 • TSS
 • UMCG Zorg BV
 • Universiteit Leiden
 • Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant
 • Veiligheidsregio Zeeland
 • Verwijspraktijk Voor Tandheelkunde
 • Vroon
 • VORM Ontwikkeling BV
 • Waterschap Brabantse Delta
 • Waterschap Scheldestromen
 • Weir Minerals
 • Zeelandia
 • Zemic Europe
 • Ziekenhuis Rijnstate
 • Zuid Hollands Landschap

 

Doeltreffend. Bevlogen. Verrijkend.

Back To Top