skip to Main Content

Traject Back on Track!

Binnen een periode van drie maanden weer geheel aan het werk zijn met vertrouwen en plezier en resultaten en gereedschappen die blijvend zijn.

Voor wie?
Een traject (training en coaching) voor mensen die door hoge stress, overspannenheid(-klachten), burn-out (-klachten) dreigen thuis te komen zitten of al ziek gemeld zijn.

Waarom Back on Track?
Back on track begeleid je succesvol om weer plezier, energie, zelfvertrouwen in gezonde balans weer aan het werk te gaan.

Hoe?
Het traject bestaat uit vijf fasen.

Fase 1
De eerste fase is kosteloos. Hierin bekijken we of je het traject kan gaan volgen. Dit wordt beoordeeld tijdens een intakegesprek.

Fase 2
De intakefase met 2 tot 4 coachmeetings is gericht op het creëren van inzicht in het eigen contraproductief gedrag en de eerste stappen naar zelfvertrouwen, meer energie en oplossingsgerichtheid. Je leert waar je knelpunten in je leven zitten. Er wordt richting bepaald op basis van deze knelpunten en een start gemaakt om zaken op te lossen. Je gaat snappen waarom bepaalde gedachten en ideeën over stress niet werken en leert inzien hoe hormoonhuishouding in het lichaam werkt en invloed heeft op het verhogen en verlagen van stress. In fase 2 wordt de vicieuze cirkel doorbroken en ontstaat er vertrouwen in jezelf en de vervolgstappen.

Fase 3
Veranderingsfase met deelname aan de Maxellence-training. De training beslaat 4,5 dagen (3+1+0.5). Met Maxellence verhoog je je kwaliteit van leven. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijke als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten. Tijdens deze training zal de deelnemer ervaren dat hij het wel kan en genoeg gereedschappen en vertrouwen heeft om na de training weer te starten met werken (gedeeltelijk of 100%).

Fase 4
Implementatiefase en afronding door middel van 2 tot 4 coaching sessies. Eén van deze sessies vindt plaats on the job. In deze fase zul je op alle gebieden van je leven (bijv. professioneel, persoonlijk, gezond, sociaal leven) weer op een goedwerkende manier gaan functioneren. Met behulp van de sessies creëer je een balans tussen werk en privé. Ook staan samenwerken en helder communiceren centraal zodat je meer partnerschap kunt ervaren in je leven. Je zult ook je eigen succes in de praktijk ervaren.

Fase 5
In de laatste fase hebben we telefonisch contact over je voortgang en succes en krijg je nog enkele tips en trucs om een verdiepingsslag te maken.

Extra
Deelnemers mogen tussentijds altijd telefonisch of per e-mail vragen stellen aan de trainers. Daarnaast krijgen de deelnemers zes inspiratie-e-mails na het volgen van de Maxellence-training.

Resultaten
– Weer met plezier en zelfvertrouwen aan het werk
– Grotere assertiviteit of zelfzorg
– Betere balans
– Ruimte voor creativiteit
– Betere samenwerking en sterkere relaties
– Hogere kwaliteit in professioneel en persoonlijk leven

Kosten € 4.950,- excl. BTW

Inclusief
coachsessies, deelname aan 5 daagse module persoonlijk leiderschap Maxellence training

Voor particulieren geldt een gereduceerde prijs, neem hiervoor contact met ons op. Maak vrijblijvend een gratis intakegesprek via ons contactformulier of bel met ons kantoor:  076-7505887 Jeroen van der Velden 06-55 11 69 93 of Joyce van der Velden 06-42 01 89 80

Ervaringen met Back on Track

Door de goede coaching en de bijbehorende Maxellence training in dit traject zijn er zoveel nieuwe deuren opengegaan.…
Djaico Lanslots, Customer Support Farmacie
11 maanden geleden kwam bij mij de man met de hamer. In december begon ik het traject en in februari was ik weer aan de slag. Als ik zie waar ik nu sta is dat een enorm verschil! Kwaliteit van leven is enorm omhoog gegaan! Maak weer stappen vooruit op mijn werk!…
Bart op ’t Hof
Ik hoef niet de beste niet meer te zijn, goed is goed. Ik leg de lat niet meer te hoog en ik durf nee te zeggen.…
Ron Houet
Back To Top