Fleur Monteiro over Maxellence

Met deze training wilde ik leren vertrouwen op mezelf en mijn kennis en kunde en het duidelijker stellen van doelen op mijn werk. Het eindresultaat heeft dit ver overstegen.

Naast het leren vertrouwen op mezelf en mijn kennis en kunde heb ik ook geleerd hoe ik gesprekken effectiever kan voeren, meer ontspannen en met nog meer plezier en succesvoller aan het werk kan zijn en kan genieten van mijn gezin. Ik ontdekte waar mijn kracht ligt en waar contraproductief gedrag vandaan kwam. Hierdoor was ik tijdens de training in staat om vol overtuiging mee te doen en te zien en ervaren wat deze nieuwe inzichten teweeg kunnen brengen.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik zie meer kansen en grijp deze ook. Ik heb veel meer invloed op mijn werkend leven. Mijn doelen zijn helder; ik communiceer hierover; neem het initiatief en het wordt gehoord. Hierdoor heb ik al veel mijn doelen behaald in een korte tijd. Wat ik heel fijn vind is dat ik plaats voor mijn ambitie heb gemaakt en weet dat ik steeds meer waar ga maken van wat ik wil.

Daarnaast merk ik dat mijn kwaliteit van leven veel hoger is geworden op zowel mijn werk leven als persoonlijk leven. De trainers zijn zacht en benaderbaar, maar streng en direct als dat nodig is. Jeroen en Joyce begeleiden de groep op een intensieve manier en zorgen ervoor dat iedereen met de juiste aanwijzingen en handreikingen zelf zijn resultaat behaalt. De Maxellence-training is een training die ik iedereen gun die meer werkplezier, effectiviteit, ontspannenheid en plezier wil creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.