Skip to content

Janneke over coaching i.c.m. Maxellence training

Janneke, beleidsmedewerker gemeente, 42 jaar

Bij Maxwise heb ik loopbaanbegeleiding in combinatie met de Maxellence Training gedaan.

Het heeft me in heel korte tijd vanuit een situatie van vermoeidheid, geen zin meer in het werk, zoekend naar een andere baan, gebracht naar meer zelfvertrouwen, meer plezier én een nieuwe, leuke baan!

Sinds dit traject weet ik beter wat ik belangrijk vind en maak ik sneller keuzes. Ik zeg veel eerder wat ik vind en voel. Ik voel me veel vrijer om te handelen vanuit mezelf en laat me minder leiden door wat ik denk dat anderen van mij verwachten.

Het heeft me geholpen om inzicht te krijgen in hoe ik met moeilijke situaties omga en wat het effect is van mijn eigen gedrag. Ik heb geleerd hoe ik meer invloed kan hebben op situaties. Ik heb concrete handvatten gekregen om mijn eigen houding ten opzichte van een situatie te veranderen. Ook heb ik meer zicht gekregen op mijn kwaliteiten waar ik sterk in ben.

Het mooie vond ik van het traject dat ik het direct kon toepassen, zowel in mijn werk als in mijn gezin.

Door het traject heb ik meteen veel meer rust gekregen in mijn werk van destijds. Ik kon en kan gemakkelijker dingen loslaten waar ik geen invloed op heb. Ik voelde ook meer waardering, wat ik daarvoor niet zag en ik heb meer vertrouwen gekregen.

De trainers Jeroen en Joyce doorzien heel snel en goed patronen en overtuigingen die je hebt, laten je dat op bijzondere manieren ervaren en ook hoe het anders kan. Hun passie om mensen te helpen ontwikkelen voel je en heeft mij erg gestimuleerd om stappen te gaan zetten.

De loopbaan coaching adviezen en tools kon ik ook meteen toepassen. Onder andere sollicitaties en het zoeken naar geschikte bedrijven. Ik binnen 3 maanden na start van dit traject mijn nieuwe baan gevonden. Wat me heel goed bevalt tot nu toe, de baan past me goed.

Het grootste verschil met andere trainingen is dat je in de Maxellence echt voelt in zowel wat er niet werkt in jouw gedrag, maar vooral ook hoe het is het om dingen op een andere manier te doen. En je krijgt verschillende hulpmiddelen om dit na te training te blijven gebruiken. Doordat je daar in de training al mee oefent is het gemakkelijker om dit daarna door te zetten. Het blijft niet bij theorie, maar je doorleeft het.

Super bedankt voor de training en coaching! Het heeft me meer zelfvertrouwen, positiviteit en een vrij gevoel gegeven!

 

Back To Top