skip to Main Content

Karin Oudshoorn (GGD) over Go For Success

Een openbaring zo zou ik de GFS willen noemen en weet je waarom? Een openbaring omdat ik aan de zijlijn kon zien wat er gebeurde in de processen van de deelnemers. De opbouw in het programma zorgt ervoor dat je een inkijkje krijgt in hoe Joyce en Jeroen te werk gaan op naar een climax. Als je zelf deelneemt heb je dit niet in de gaten omdat je met jezelf bezig bent en niet met het proces achter de schermen. De gedachte kwam bij mij op, na mijn eigen Maxellence, hoe komen ze nu aan bepaalde feedbacks en ideeën tot bepaalde persoonlijke processen voor de deelnemers? Dat wist ik niet, maar het fascineerde me wel en nu begrijp ik hoe het werkt omdat ik het van de andere kant mocht mee bekijken.

processen van de deelnemers en dit met elkaar kan delen. Zo kom je ook weer terug in je eigen proces. Het zorgen voor de deelnemers en bij te kunnen dragen aan een succesvolle training staat of valt met planning en organisatie. Het was inspiratievol om te zien achter de schermen hoe dit bij Maxwise geregeld was. Door dit continue proces van afstemming gaf een goede spirit in het team waardoor alles vlotjes en gemakkelijk verliep. Zo is alles, zelfs de praktische zaken die geregeld moeten worden al gezellig.

Als concreet resultaat kan ik zeggen dat ik vrijwel meteen op mijn eigen (leer)doelen ben afgegaan en daardoor ook kon sturen in het proces. Daarmee bedoel ik dat het je niet zomaar overkomt,  je bent er zelf bij (als deelnemer in dit traject) om erop te sturen en dat was een bevrijding. Het was zeker niet eenvoudig maar wel erg fijn dat het gelukt is.

Waarom ik het dus een aanrader vind? Ik zou zeggen, DO IT, want de verrijking om deel te nemen aan de GFS is enorm! Het is niet alleen voor het zien van de ontwikkelingen van de deelnemers maar juist door weer aan de slag te gaan met je eigen proces!! Dat was echt heel tof en daarnaast al die leuke nieuwe mensen die je weer ontmoeten mag! Het was een feestje!

Karin Oudshoorn, teamleider GGD

Back To Top