Leonie Hogewoning over Soundwise

Ik wilde zo graag eens kunnen communiceren met allerlei verschillende niveaus en mij niet in een hoekje laten schuiven als ik tegen een dominant iemand sta, maar mijn doel bereiken waar ik mee kwam.

De trainingsdag was fantastisch! Niet alleen heb ik nu inzicht in welk communicatie model(len) bij mij hoort, ik weet nu welke verschillende stijlen er zijn, welke eigenschappen deze hebben en hoe je hier het beste mee kunt communiceren.

De eerste dagen na de training moest het allemaal even zakken en een plekje krijgen. Toen begonnen de kwartjes te vallen, ik herkende steeds meer mijn eigen communicatiestijl en wat hierbij hoorde. En maakte een andere stijl die ik wel erg in mij had, maar een beetje had ondergeschoven, weer wat meer eigen. Met dominante mensen kan ik nu veel beter omgang, geen poespas meer maar gewoon to the point en zo zit het! Zoveel inzicht !

En oh ja, mijn eigen krachten en successen! Wat zie je er ineens veel op een dag.

Aan het begin van de training vroeg Joyce “wie heeft er lef?”. Nou, echt niet dat ik mijn hand op stak!

En nu….nu zal ik volmondig antwoorden: “JA, ik heb zeker lef!”

De training kan ik aan iedereen aanraden, het zal je enorme inzichten geven en je communicatieve vaardigheden enorm helpen ontwikkelen.