Skip to content

Sil Dekkers over Maxellence

Jullie zijn GOUD waard!! Jullie doen iets goeds!

Jullie zijn TOP. De combinatie van jullie directheid, eerlijkheid, zorg, humor en alles vanuit liefde werkt goed voor mij. No nonsense toppers!

Ik heb mezelf in het diepe gegooid en ik had geen idee wat er ging gebeuren. Het was een training die ik echt moest doen van een vriendin. Het heeft me VEEL meer gebracht dan ik ooit had gedacht. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan, die er eigenlijk altijd al is geweest. ?

In de periode voordat ik de training ging doen had ik geen werk en kon ik moeilijk een richting bepalen waar ik naartoe wilde met mijn leven. Ik kon moeilijk keuzes maken voor mezelf omdat ik ook niet genoeg in mijn kracht stond om echt te weten welke richting ik op wilde met mijn leven. Ik was erg beïnvloedbaar en hechte enorm veel waarde aan de mening van anderen. Ik voelde me onstabiel en emotioneel ging ik alle kanten op. Het voornaamste wat ik uit de training wilde halen was mijn kracht weer terugvinden. Weten wie ik ben en wat mijn waardes zijn. Daarnaast was ik erg nieuwsgierig naar de werking van mijn brein, hoe kan ik mijn gedachten en emoties zodanig controleren dat ik er weinig last van heb?

Na de training voel ik me minder aangevallen bij het ontvangen van feedback, ik waardeer het dat mensen om me heen eerlijk zijn, dus dit durf ik nu ook eerder terug te geven aan anderen, omdat ik inzie dat ik iemand daarmee help. Stabielere liefdesrelatie, meer contact met vrienden en familie. Ik ben werk aan het doen wat ik leuk vind en uitdagend is. Ik durf dit eindelijk verder uit te bouwen, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Ik zorg beter voor mezelf, eet gezonder, slaap beter en meer, sport meer, heb meer zelfdiscipline.

Het grootste inzicht wat ik heb gekregen tijdens de training is dat ik zelf de controle heb over hoe ik mij voel. Ik heb inzichten gekregen in mijn contraproductieve gedrag wat mij enorm tegenwerkt in het bereiken van een zinvol leven. Ook zag ik in hoe ik mezelf extreem tegen werk door in de slachtofferrol te blijven hangen en niet in actie te komen. Ik kan zelf de regie uitvoeren over mijn leven, niemand anders gaat dit voor Nu ik weet dat ik mijn emoties en vervolgens gedrag zelf kan sturen, kan ik makkelijker en sneller op pauze drukken als ik last heb van hoe ik mij voel. Ik reflecteer hierop, ik sla een andere slag in en ga me daardoor beter voelen. Ik maak nog wel dezelfde soort fouten. Maar ik accepteer het sneller en daardoor corrigeer ik ook veel sneller. Ik sla een ander pad op en ik neem leiding over mijn gedrag.

Ik heb alles vrijwel alles meteen kunnen toepassen, zelfs nog voor de terugkomdag. En nu een half jaar na de training vallen de kwartjes nog steeds. Ik heb natuurlijk ook nog oude patronen, maar nu kan ik het sneller opmerken en er op een andere manier mee omgaan. Om mezelf bij te blijven spijkeren door terug te lezen en ben ik het gratis traject gaan doen die je na deze training kan doen, daarbij kan je dan assisteren bij de Maxellence training. Hierdoor valt alles nog meer op zijn plek. Ik kan beter controle uitoefenen op mijn gedrag omdat ik beter begrijp hoe ik in elkaar zit. Hierdoor voel ik me krachtiger, zelfverzekerder en worden mijn relaties met anderen ook krachtiger en voller.

De training is rechtdoorzee, geen poespas, er wordt niet omheen gedraaid. Dit vond ik erg fijn en dit doen jullie heel goed! Op deze manier hebben jullie mij meteen open gekregen en heb ik snel en effectief geleerd en kunnen handelen. Ik heb geen verbeterpunten.

Heel veel liefde voor jullie!

Back To Top