skip to Main Content

Anoniem over Move the Mountain in 33 days

Het grappige is dat ik in gestapt ben omdat het me gevraagd werd door iemand anders en ik dacht waarom ook niet. Ik ben er dus niet heel serieus aan begonnen.

Maar eenmaal begonnen werd door allerlei vragen door de trainer mij heel helder waarom ik de doelen wilde halen. Waarom het voor mij belangrijk was. Het systeem is heel tof opgezet en door een mega-enthousiaste, motiverende groep en de serieuze stok achter de deur ging ik ook de dingen doen die ik normaal uitstel (en waar ik mijn smoesjes in heb).

Ik heb mijn werkproject af! ? ik ben veel meer aan het bewegen! Mijn beenspieren zijn sterker en ik merk aan mijn broeken dat ze beter passen! ik heb een heel mooi feest georganiseerd! En nog veel meer. Ik ben mezelf meer gaan waarderen en realiseer me dat ik heel veel wel doe (ipv dat ik me focus op wat ik niet heb gedaan). Daarnaast ben ik echt kritisch gaan kijken naar mijn gewoonten en heb er een paar doorbroken. Heel erg fijn! Wat het me heeft opgeleverd: trots, ruimte, focus en voldoening!

Wat toevallig op mijn pad kwam heeft me echt een berg doen verzetten! Dank je wel!

Back To Top