skip to Main Content

Katja Damen over Master

Projectmanager

“Na de training viel vooral op dat ik sneller denk, schakel, in actie kom en keuzes maak. “

Tijdens de training heb ik meer inzicht gekregen in welke eigen gedachten mij in sommige situaties tegenhouden om voluit te gaan. Ik heb ingezien dat het niet gaat om wat je doet, maar waarom je dingen doet. En voor mij een belangrijke: fouten maken mag, ik kan toch altijd weer corrigeren.

Ook heb ik tijdens de training echte stilte in mijn gedachten ervaren. Ongelooflijk om te ervaren dat ik mijn hoofd met simpele tools even ‘uit kan zetten’. En dan vervolgens te zien wat dan mogelijk is in het creëren van nieuwe beelden en gedachten.

Na de training viel vooral op dat ik sneller denk, schakel, in actie kom en keuzes maak. Ik merkte bijvoorbeeld al een dag na de training dat ik een presentatie in de helft van de tijd had gedaan en de boodschap voor iedereen helder was. Daarbij was ik creatief en helder in mijn vervolgacties, die mij vervolgens veel tijd hebben opgeleverd.

En wat misschien nog wel het meest opvallend is na de training, zijn de vele momenten die ik als toeval ervaar. Het moment waarop een vriendin belt, net als ik zelf wil bellen. Of dat ik een telefoontje krijg van een opdrachtgever met een voorstel voor een nieuw project, net op een moment dat ik die wens voor mezelf heb opgeschreven. Ik weet nu: toeval bestaat niet!

Hoe snel kon je het geleerde toepassen?

Meteen! Net als in de Maxellence wordt in de Master gewerkt met ervaringsleer. Door oefeningen opnieuw in te beelden of korte zinnetjes tegen mezelf te zeggen, lukt het me om sneller ‘mijn alarmbellen’ te herkennen en in het moment te schakelen of te corrigeren als dit nodig is.

Voldeed de training aan je verwachtingen?

De Master heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. De training is een volwaardig én terecht vervolg op de Maxellence. Voor mij maakte de Master de cirkel rond. De puzzelstukjes van de Maxellence en de Master vielen heel mooi in elkaar. In de Master is het me gelukt om patronen te herkennen en te doorbreken. Ik snap nu beter waar ik vandaan kom en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

Wat is je ervaring met de trainers van Maxwise?

Door hun passie, oprechtheid, liefde, ervaring en directe aanpak weten de trainers Joyce en Jeroen de deelnemers in alle opzichten te laten groeien. En daarmee maken ze de wereld echt steeds een stukje mooier. Voor mijn zijn Joyce en Jeroen het absolute voorbeeld in partnerschap, creativiteit, liefde en denken in mogelijkheden.

Kun je aangeven waarin de training zich onderscheidt t.o.v. de Maxellence? Wat is de meerwaarde van de master als je Maxellence al hebt gedaan?

Door de Master heb ik mijn lessen en inzichten, die ik heb opgedaan tijdens de Maxellence training, meer ‘in mijn systeem’ gekregen en kan ik erop vertrouwen dat ik in alle soorten situaties (ook nieuwe) handel vanuit mijn visie en daarin succesvol ben. Hoewel de Maxellence helemaal op zichzelf staat, maakt voor mij de Master de Maxellence helemaal af.

Iets wat je nog graag wilt teruggeven is:

Lieve Joyce en Jeroen, dankjewel dat ik onderdeel mocht zijn van jullie eerste Master training. Deze ervaring in meesterschap heeft me heel veel gebracht. Mijn visie voor het leven staat! En op naar een mooiere wereld!

Back To Top