skip to Main Content

Marc de Crom over Master

Wat zijn je concrete resultaten tijdens en na de training?

Het lukt beter om de dingen voor elkaar te krijgen, het gewenste resultaat of product wordt vaker behaald. Ik ben beter in staat om dingen te bereiken in samenwerking met anderen. In het begin leek het wel dat ik alleen maar meer werk kreeg, maar gaandeweg gaan dingen ook echt beter lopen waardoor de energie die ik heb geïnvesteerd zich dubbel en dwars terugverdient. Zo was ik voorheen maandelijks aan het worstelen met een bepaalde management rapportage, nu is het me gelukt om deze te verbeteren en te delegeren. Ook in lastige besprekingen lukt het beter om resultaat te boeken. Verder merk ik dat ik me beter kan concentreren.

Het heeft me overigens privé ook heel erg veel gebracht. In 2012 en 2013 is er nogal wat veranderd in mijn leven. Door de trainingen van Joyce en Jeroen en mijn lieve medecursisten, is er veel minder onzekerheid en geniet ik 100% van mijn zoon en de nieuwe mensen in mijn leven.

Hoe snel kon je het geleerde toepassen?

Direct na de eerste paar dagen heb ik alles “gewoon” toe kunnen passen. In tegenstelling tot veel andere gelijksoortige trainingen bij andere bedrijven die ik in het verleden heb gevolgd, pas ik het nu (bijna een jaar na dato) nog steeds dagelijks toe.

Voldeed de training aan je verwachtingen?

Ik had vooraf drie doelen geformuleerd (en stoppen met roken eigenlijk als grapje als vierde doel). Alles en meer is gehaald!

Je hebt én Maxellence én de Master gedaan. Wat was de meerwaarde van de Master?

De master had voor mij als grootste meerwaarde dat het vertrouwen in mezelf is gestegen. Ik heb meer inzicht in mijn eigen denkpatronen waardoor ik nu vaak zelf doorheb als ik onnodig negatief denk over mezelf of anderen. Vragen behandel ik als vragen en niet als oordeel, dit schept ruimte in mijn hoofd.

Wat is je ervaring met de trainers van Maxwise?

Joyce en Jeroen waren in mijn ogen hele goede trainers. Je ziet aan alles dat ze zeer integer, betrokken en vol passie hun werk doen, ze zijn daarnaast ook nog eens zeer goed in hun vak. Deze combinatie maakt dat ik hen als zeer plezierig en kundig heb ervaren en dat het me geen enkele moeite heeft gekost om echt mee te doen met de training en hierdoor alles eruit te halen wat er in zit.

Kun je aangeven waarin de training zich onderscheidt t.o.v. andere trainingstrajecten?

Ik heb al heel wat trainingen gezien, beroepshalve maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling Op het eerste gezicht leek het voor mij weer zo’n (prima) training waarbij je heel leuk twee, drie of meer dagen met een aardige groep mensen doormaakt en goede nuttige dingen leert die je op je werk en privé kan gebruiken…. Deze training heeft dat ook. Maar waarin deze trainingen zich onderscheiden van andere, is dat het toepassen in mijn werk en privé leven bijna een vanzelfsprekendheid is. Bij alle situaties waar ik het geleerde kan gebruiken, doe ik dat ook. In het begin moest ik weleens zoeken hoe ik dat kon doen, maar dan riep ik de hulp in van mijn medecursisten (thanx to Whatsapp), anderen belden met elkaar of met Joyce of Jeroen. Van iedereen hoor ik in ieder geval dat ze hun doelen halen.

Iets wat je nog graag wilt teruggeven is:
Jammer dat de training voorbij is, maar ik heb mijn gewenste resultaat gehaald met behulp van Joyce, Jeroen, en mijn medecursisten. Ik zou het zo weer overdoen.

Back To Top