Nicole Veldhuijsen, senior functioneel beheer over 30 dagen challenge

Ik ben de 30 dagen challenge gaan volgen nadat ik in een hele vervelende situatie terecht kwam. Een situatie die ik niet meer wilde en waar ik op een andere manier mee wilde omgaan.

Door te werken aan allerlei gedachtes die ik heb over mezelf (positief en/of negatief) en te leren zien wat wel/niet waar of wel/niet belangrijk voor mij is, heb ik mezelf nog meer leren begrijpen, waarderen en lief te hebben.

Door dagelijks aan mezelf te werken wordt het een soort gewoonte om bewust naar mezelf te kijken. Het anders naar een situatie of mezelf te kijken heb ik me eigen gemaakt. Hierdoor kan ik bewust kiezen wat ik zou willen in een situatie.

Ik heb leren herkennen wanneer ik automatisch iets ben gaan denken. Ik kan mezelf de vraag stellen ‘is het waar wat ik denk?’ en kan daarna reageren zoals ik wil. Ik kan kiezen in een situatie om bijvoorbeeld iets te zeggen omdat ik iets belangrijk vind of ik kan denken: ‘ach, het is zo’ en dan doe ik er niets mee. Zonder aan mijn gevoel voorbij te gaan en mijn gevoel te onderdrukken waardoor het op een ander moment tot uiting komt en een situatie creëert die eigenlijk helemaal niet handig is.

De training heeft mij gebracht dat ik duidelijke keuzes kan maken voor mezelf zonder me er vervelend bij te voelen. Ik kan kiezen en richting bepalen. Ik voel me zekerder en vrij.

Ik heb inmiddels een aantal trainingen gevolgd, het heeft veel me veel gebracht:  In ieder geval veel moois!! Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat jullie (Maxwise) in mijn hoofd voorbij komen :-). Nooit meer uit mijn gedachten (en hart). Jullie doen bijzonder en mooi werk!