Skip to content

Gratis workshop 17 november

Dit jaar is de Week van de werkstress van 13 t/m 17 november 2023.

Het is goed als je hierbij stil staat en aandacht geeft aan jezelf als je teveel stress of spanning ervaart.  Maar eigenlijk zien we liever dat mensen zaken zoals; gemak, trots, lichtheid, ontspanning en plezier ervaren  (i.p.v. stress, spanning of drukte) In ons bestaan komt er veel op ons af. De omstandigheden maken het niet altijd makkelijk. Deze omstandigheden kunnen we vaak niet veranderen. Maar we kunnen het wel makkelijker maken om anders om te gaan met deze omstandigheden.

Hoe zorg je ervoor dat je vanuit rust, balans creëert om plezier, ontspanning en gemak te ervaren op de werkvloer? Hoe pak je dat aan?

Daarom de vraag: is rust de tegenhanger van stress? Of is onze mindset een tegenhanger van stress?

Wil je hier antwoorden op? Wil je inzichten over wat jij doet en met name wat je anders kan doen om stress te verminderen? Ofwel; wil jij ook focus op gemak, lichtheid, ontspanning en plezier en weten wat je hiervoor moet doen? Meld je dan aan voor onze gratis workshop; Is rust de tegenhanger van stress?

Praktische Informatie:
• Voor wie?: iedereen die inzichten wil over wat stress met je doet en met name wat je anders kan doen om stress te verminderen.
• Datum: vrijdag 17 november 2023
• Tijd: 10.00 tot circa 13.00 uur (met eventuele uitloop)
• Locatie: Maxwise trainingen, Paardeweide 16 fg te Breda
• Toegang: gratis
Onderwerpen:
• Invloed of geen invloed?
• de 8 contraproductieve gedragingen
• Invloed hebben op je gevoel?

Je kan je gratis inschrijven voor deze workshop op 17 november!

Vermeld a.u.b. bij het vakje extra informatie 1: je functie, 2: hoe lang je al werkzaam bent in de organisatie waar je werkt en 3: waar je tegenaan loopt.

Inschrijven kan via ons workshop inschrijfformulier

(Daar het een gratis workshop betreft zijn factuurgegevens niet nodig. Ook zijn de annuleringskosten bij deze workshop niet van toepassing)

NB: Wees op tijd met aanmelden, want vol = vol

Tot 17 november!

Back To Top