Skip to content

Teamlid Go For Success Ilse

 

  1. Hoe was het om teamlid te zijn? Wat was inspirerend voor je in de samenwerking in het team?

Wat leuk om het woord team te lezen. Zo voelde het namelijk ook!
Het was leuk, nuttig en gezellig 🙂. We waren 1 team, we hadden 1 taak en we hadden hetzelfde doel. We hebben veel gelachen!
Inspirerend was het delen van ervaringen over onze eigen Maxellence. Vooraf was ik stiekem wel een beetje zenuwachtig, maar gelukkig begonnen we al een tijdje voor de training met het stellen van doelen en het delen van bepaalde zaken. En daarnaast vind ik het werk van Joyce en Jeroen erg interessant, het is erg leuk en nuttig om hen als trainer te observeren en hiervan te leren.

  1. Wat heb je geleerd en ontwikkeld in de GFS? En welke veranderingen heb je gemerkt?

De Maxellence was indrukwekkend en bijzonder. Het zit vol met ervaringen en daardoor vielen kwartjes soms ook pas later, omdat je in een gelijksoortige ervaring zit in je leven. Het is dus fijn om alles nog een keer te horen en te zien en rustig te kunnen leren van de ervaringen van de deelnemers. De voorbeelden van de deelnemers werkten als een soort van spiegel. Door de Go For Succcess te doen neem je weer de tijd om bewust te worden van mijn eigen handelen en denken.

Een mooie verandering is dat het echt minder belangrijk is wat anderen van mij denken en vinden, haha grappig… want nu ik het zo opschrijf bedoel ik eigenlijk iets anders (ook geleerd!). Ik bedoel eigenlijk: dat wat ik denk dat wat anderen van mij vinden vaak mijn eigen gedachtes zijn en ik dit makkelijker kan loslaten.

Ik maak ook veel makkelijker keuzes die goed zijn voor mezelf. Ik ben mezelf nog meer te gaan waarderen.

  1. Wat voor concrete resultaten heb je behaald in de GFS?

Een groot succes na de Go For Success is dat ik een besluit durfde te maken. Na lang twijfelen heb ik mijn baan opgezegd als verpleegkundige en te kiezen om het onderwijs is te gaan. Inmiddels volg ik een opleiding en begin ik binnenkort met een nieuwe baan.

Een ander concreet resultaat is dat ik meer slaap door in mogelijkheden te kijken. Ik had slaap te kort, omdat wij hebben een kleine boef van 3 jaar die niet zo heel goed slaapt en die steeds bij ons kwam liggen. Ik wilde niet apart slapen van mijn man omdat dat ‘niet hoort’ en liever anders wilde, maar om goed voor mezelf te zorgen kan ik daar nu ook andere keuzes in maken. Ik kan dus voorbij mijn oordelen keuzes maken en dat voelt goed.

Ik herken ook sneller mijn emoties en kan daar makkelijker uit stappen als het me dient, omdat ik me bewust ben van waar de emotie vandaan komt. Ik blijf minder ergens in hangen en kom sneller in actie.

  1. Waarom raad je de GFS aan?

Je bent deels assistent, deels teamlid, deels deelnemer en tegelijkertijd ook een individu die komt voor eigen groei in persoonlijk leiderschap.

Bij deelname aan de Maxellence komt er veel op je af. Er wordt veel verteld en je maakt veel mee, je leert op dat moment wat je nodig hebt voor je leervragen, maar er zitten nog veel meer lessen en inzichten in deze training. De meerwaarde van de GFS is dat je vanaf de zijkant (letterlijk en figuurlijk) de training nog een keer mag ervaren. Je zit op een rustige plek en daardoor kan je alles op een andere manier zien en ervaren.

Je krijgt een herhaling van je eigen Maxellence, herhaling is altijd goed 🙂

Je wordt weer getriggerd om met je eigen ik en gedachtes aan de slag te gaan, hierdoor zet je weer een nieuwe stappen. En na een eerst stap komt een tweede.. derde.. vierde.. 😄

Het is een cadeautje voor jezelf ❤️

Ilse van der Meer

Wat Jeroen en Joyce over Ilse zeggen:

Ilse is enthousiast, liefdevol, krachtig, oprecht, verwonderd, leergierig, ondernemend en eerlijk! Leuk en fijn dat je teamlid was!

Wil jij je ook ons team komen versterken in  de Go For Success? Dit kan kosteloos als je bij ons de Maxellence training hebt gevolgd! Wil je een overzicht van de beschikbare data in 2023? Neem dan contact met ons op zodat we je de data kunnen toesturen. Je bent van harte welkom!

Back To Top