Skip to content

Zomerkortingen op trainingen met beroepsgroeppunten

We hebben geweldig nieuws voor alle tandprothetici, tandartsen, mondhygiënisten, verzorgenden en verpleegkundigen (V&V) en gewichtsconsulenten. Jullie laten ons elke dag stralen door jullie inzet en toewijding, en nu willen we jullie in het zonnetje zetten!

Zomerkorting: 20% Korting in Juli en Augustus*! 🌞
Bij inschrijving in juli of augustus ontvang je maar liefst 20% korting op onze trainingen! Gebruik de actiecode 20%ZOMERACTIE bij je aanmelding om te profiteren van deze fantastische aanbieding.

Onze Stralende Aanbiedingen:

5-daagse Maxellence Training: 39 PE, V&V, KRT, KRM of KRTP-punten
Verhoog je kwaliteit van leven met deze impactvolle training. Krijg inzicht in je persoonlijke en professionele functioneren en leer beter omgaan met jezelf, anderen en omstandigheden. Na afloop ben je helemaal opgeladen, krachtig en gelukkig!

Bij inschrijving voor 31 augustus betaal je slechts € 3044,- in plaats van € 3750,- excl. BTW!

Soundwise I Training: 9 PE, V&V, KRT, KRM of KRTP-punten & 13 BGN punten
Ontdek je unieke DISC communicatiestijl en leer effectiever te communiceren, motiveren en instrueren. Versterk je verbinding met anderen en straal in je werk!

Bij inschrijving voor 31 augustus betaal je slechts € 520,- in plaats van € 650,- excl. BTW!

Soundwise II Training: 7,5 PE, KRM of KRTP-punten & 9 BGN punten
Word DISC communicatie specialist en vergemakkelijk de toepasbaarheid van DISC! Zo wordt het nog makkelijker om efficiënter en leuker samen te werken of je patiënt te benaderen!

Bij inschrijving voor 31 augustus betaal je slechts € 360,- in plaats van € 450,- excl. BTW!

Meld je vandaag nog aan voor een van onze trainingen en investeer in jezelf en je carrière. We kijken ernaar uit om samen met jou te schitteren!

Ken je andere mondhygiënisten, tandprothetici, tandartsen, verpleegkundigen, verzorgenden of gewichtsconsulenten die ook baat zouden hebben bij onze trainingen? Deel dan dit bericht met hen. We waarderen het enorm!

Met zonnige groet,

Sheila, Eveline, Jeroen en Joyce

*De 20%ZOMERACTIE is geldig tot 31 augustus 2024 en geldt voor alle Soundwise en Maxellence trainingen in 2024 tot en met maart 2025, en alleen voor de deelnemers die puntenerkenning moeten krijgen zoals bovenstaand genoemd.

Back To Top