skip to Main Content

Gratis Workshop in de week van de werkstress

De week van de werkstress. Belangrijk genoeg dat we tijd hieraan besteden.

Heel goed natuurlijk als je aandacht geeft aan jezelf als je teveel stress of spanning ervaart. En helemaal is het positief als een organisatie hier oog voor heeft. Maar eigenlijk zie ik liever dat mensen wekelijks (i.p.v. stress, spanning of drukte) zaken ervaren als gemak, trots, lichtheid, ontspanning en plezier! In ons bestaan komt er veel op ons af. De omstandigheden maken het niet altijd makkelijk. Deze omstandigheden kunnen we vaak niet veranderen. Maar we kunnen het wel makkelijker maken om anders om te gaan met deze omstandigheden. Weet jij hoe?

Daarom de vraag: is rust de tegenhanger van stress? Of is onze mindset een tegenhanger van stress?

Wil je hier antwoorden op? Wil je inzichten over wat jij doet en met name wat je anders kan doen om stress te verminderen? Ofwel; wil jij ook focus op gemak, lichtheid, ontspanning en plezier en weten wat je hiervoor moet doen? Meld je dan aan voor onze gratis workshop; Is rust de tegenhanger van stress?

Wat: Gratis Workshop: Is rust de tegenhanger van stress?

Waar: Maxwise Trainingen, Paardeweide 16 f-g te Breda

Wanneer:  Vrijdag 18 november van 10.00 tot 13.00 uur

Onderwerpen:

  • Invloed of geen invloed?
  • 8 contraproductieve gedragingen!
  • Invloed hebben op je gevoel?

Je kan je inschrijven via ons workshop inschrijfformulier

Vermeld a.u.b. bij het vakje extra informatie 1: je functie, 2: hoe lang je al werkzaam bent in de organisatie waar je werkt en 3: waar je tegenaan loopt.

(Daar het een gratis workshop betreft zijn factuurgegevens niet nodig. Ook zijn de annuleringskosten bij deze workshop niet van toepassing)

NB: Wees op tijd met aanmelden, want vol = vol

Tot 18 november!

 

 

Back To Top