skip to Main Content

Teamlid Go For Success Ron

En weer een teamlid Go For Succes aan het woord; Ron van Dorst. Ron heeft al meerdere malen bij ons geassisteerd, hieronder lees je waarom!

  1. Hoe was het om teamlid te zijn? Wat was inspirerend voor je in de samenwerking in het team?

Het is bijzonder waardevol om deel uit te maken van het Maxwise team. Je hoort er echt bij, er wordt naar je geluisterd en je inbreng wordt heel erg gewaardeerd. We helpen elkaar om energie te krijgen en te houden. Wat mij vooral raakt en inspireert is hoe kwetsbaar iedereen zich opstelt in het team. Dat helpt ook om jezelf kwetsbaar op te stellen. Het is ook fijn om te merken dat je zelf ook een bron van inspiratie kan zijn.

  1. Wat voor concrete resultaten heb je behaald tijdens de Go For Success?

De Go For Success heeft me geholpen om stappen te zetten naar grotere doelen. Eén van de doelen was inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn werk wil. Hierdoor heb ik al een aantal goede gesprekken met mijn manager gehad en er wordt nu meegedacht om mijn echte drijfveren te benutten in het werk. Daarnaast heb ik ook het inzicht gekregen dat ik vooral voor mezelf kan gaan en dat een van de mogelijkheden ook kan zijn om naar een andere baan op zoek te gaan.

  1. Waarom is het leuk, leerzaam en interessant om te assisteren in de Maxellence?

Het is super om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen wat zij willen ontwikkelen. Ik vind het mooi hoe mensen in de loop van de training groeien en dat je daar onderdeel van mag uitmaken. Dat inspireert onwijs. En het is natuurlijk leuk om ook lekker te genieten, te lachen en af en toe een goede knuffel te kunnen geven. Ik had dit keer de taak van de muziek, dat vond ik helemaal top!

  1. Waarom raad je de Go For Success aan?

Ik heb al een aantal trainingen gedaan en iedere keer haal je nieuwe inzichten voor jezelf uit een training. Assisteren (de Go For Success dus) is ook meteen een training voor je. Wat ik merk aan mezelf is dat ik sneller begrip heb voor moeilijke situaties voor mezelf en voor anderen. Ik ben geduldiger geworden en oordeel veel minder. Ik heb geleerd echt naar mensen te luisteren.

Mijn eigen Maxellence is al lang geleden, maar tot op de dag van vandaag haal ik nog dingen terug die ik toen geleerd heb. Door de Go For Success maak je weer een stap. Het is niet zo zeer dat je echt veranderd, maar je wordt meer jezelf. Je leert sneller schakelen en andere mensen te begrijpen. Door begrip voor elkaar te hebben, ben je eerder in staat om te handelen en naar jezelf te kijken wat je kunt doen om een lastige situatie om te draaien of te accepteren.

Ik raad de training iedereen aan, het is maar een paar dagen van je leven waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Ron van Dorst

 

Wil jij je ook ons team komen versterken in  de Go For Success? Dit kan kosteloos als je bij ons de Maxellence training hebt gevolgd! Er zijn nog een paar plekken vrij in november en december! Wil je een overzicht van de beschikbare data in 2023? Neem dan contact met ons op zodat we je de data kunnen toesturen. Je bent van harte welkom!

Back To Top