Maxwise Thema Webinars

MAXWISE GAAT ONLINE Met Themawebinars

We zijn gestart met Gratis Thema Webinars/onlinetrainingen. Het thema Je Goed voelen hebben we inmiddels 2x overdag gegeven op 31 maart en 23 april en nu gaan we deze op verzoek (voorlopig voor de laatste keer!) ook een keer verzorgen in de avond en wel op dinsdagavond 19 mei vanaf 20.00 uur.

Waar gaat deze online training Je Goed voelen over?

Het liefste voelen we ons goed. Maar hoe doe je dat? En helemaal in deze periode waarin zoveel op je af komt? Iedereen voelt zich wel eens rusteloos, verveeld, gefrustreerd of verdrietig. Dat is heel normaal. Maar hoe zorg je ervoor dat deze gemoedstoestand je niet te lang in de greep heeft? Of hoe zorg je ervoor dat je je gemoedstoestand doorgaans goed houdt?

Antwoorden op vragen die terug komen in deze sessie:

  • Welke manieren van voelen zijn er?
  • Welk gevoel is manipulatief en welk gevoel kan je het beste volgen?
  • Hoe zorg je voor energie, veerkracht en een gevoel van welbehagen?

Deze verdiepende online training is speciaal voor mensen die de Maxellence hebben gevolgd. In deze online meeting komen o.a. RET en Successen aan bod. Verder werken we met ervaringsleer en kan je nieuwe oefeningen/gereedschap verwachten die je tijdens én na de training kan toepassen om je goed te voelen.

Reacties van deelnemers:

“Superfijn dat ik deze online training heb kunnen volgen! De oefening geeft mij weer ademruimte en rust” 

“Ik merkte dat mijn gevoel op een neer schoot en zonder te willen verklaren was het gewoon fijn en warm en daarna weer lichter en rustiger. Ik wens iedereen dezelfde fijne ervaring toe die ik heb ervaren”

“Fijn om jullie in deze setting te zien, jullie weten me zelfs in 1,5 uur online te raken”

Praktisch:

  • Slechts 11 plaatsen
  • Aanmelden: max@maxwise.nl: o.v.v. thema, datum, naam en telefoonnummer.
  • 🗓 dinsdagavond 19 mei 2020 🕑20.00 uur – ca. 21.45 uur.

Heb je geen Maxellence gedaan en wil je toch meedoen? Mail ons als je op de hoogte gehouden wilt worden (max@maxwise.nl). Er volgen namelijk ook binnenkort online sessies voor jou!